Arijana Grande secka luk! Pevačica pliva u novcu, a sada je pokazala kakva je domaćica

25.08.2021

13:59 >> 14:17

0

Autor: D. Božović

I dok je mnogi prozivaju da bi mogla da zaposli kuvare, s obzirom na to koliko novca ima, Arijana je pokazala da se odlično snalazi u kuhinji

Arijana Grande secka luk! Pevačica pliva u novcu, a sada je pokazala kakva je domaćica
Copyright Arijana Grande Profimedia

Američka pevačica Arijana Grande takoreći pliva u novcu, ali se ne libi da zasuče rukave i pokaže kakva je domaćica.

Naime, Arijana se nedavno na društvenoj mreži Instagram pohvalila kulinarskim sposobnostima, a ono što je iznenadilo sve jeste to da ona, iako ima milione, i svaki obrok bi mogla da kupi, sama sprema hranu. Ona je seckala luk u potpuno opuštenom izdanju, a pomoć je imala i od svog supruga Daltona Gomeza, za kojeg se tajno udala u maju.

Dok je bilo onih koji su je hvalili, drugi su ipak zbijali šale na njen račun govoreći kako bi mogla da zaposli i kuvare, budući da važi za jednu od pevačica koje najviše zarađuju.

– „Šta to spremate? Navalili ste na posao“, „Preslatki ste zajedno, neka vam je prijatno“, „Sigurno će biti dobro jelo kada se sprema s takvom ljubavlju“ – bili su neki od komentara pratilaca, a onda je usledio i niz objava korisnika društvenih mreža koji su se našalili na račun njenih kulinarskih sposobnosti:

Arijana Grande, Profimedia

– „A ja mislio da ne znaš gde je kuhinja“, „Uspeh je što je pronašla kuhinju u svojoj kući“, „Dobro je kad zna da drži nož“ – pisali su pojedini fanovi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike