Alibabić došao po ženu i ćerku u porodilište: Dok se nije rodila, znojio sam se kao da sam imao groznicu!

22.09.2023

10:55

0

Jedva je dočekao dan kada može da ih odvede kući

Alibabić došao po ženu i ćerku u porodilište: Dok se nije rodila, znojio sam se kao da sam imao groznicu!
Danijel Alibabić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Danijel Alibabić i njegova izabranica Biba nedavno su postali roditelji i jedne devojčice. Pevač je danas s velikim uzbuđenjem stigao u porodilište po njih, ne bi li ih odveo kući.

Za sedmu silu koja ga je tu sačekala, priznao je da mu nije bilo svejedno dok je mezimica stizala na svet. Sa sobom je nosio sivu nosiljku za bebu i nije skidao osmeh sa lica.

„Od ovoga nema većeg bogatstva!"

 

 

- Imao sam radan vikend, u nedelju smo već znali da će ona u ponedeljak da se porodi, jer je sve to već krenulo. Samo sam se nadao da mi tokom nastupa neće javiti da sam postao tata, ne znam kako bi se to manifestovalo. Presrećan sam što sam dobio ćerku. Ne postoji veće bogatstvo od toga, ne znate šta znači kada imate ćerku. Ćerka se voli najviše na svetu - istakao je on, pa otkrio i kako je protekao porođaj supruge Bibe.

„Hrabar sam, ali ne toliko..."

- Dok je sve to trajalo, znojio sam se kao da sam imao groznicu, samo sam se nadao da će sve biti u najboljem mogućem redu. Sve je prošlo kako treba. Nisam prisustvovao porođaju, ja sam hrabar, ali ne toliko. Ja bih voleo da sam mogao da budem pored nje, ali nisam siguran da bih baš mogao to da izdržim. Divim se svim ljudima koji to mogu - izjavio je on.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike