Danijel Alibabić o supruzi i incidentu kada mu je momak odgrizao deo uva: Dugo sam se oporavljao

20.03.2023

08:53

2

Pevač kaže da ga je roditeljstvo promenilo iz korena

Danijel Alibabić o supruzi i incidentu kada mu je momak odgrizao deo uva: Dugo sam se oporavljao
Danijel Alibabić - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevač Danijel Alibabić i njegova supruga Olivera Biba Barović postali su roditelji u januaru prošle godine. Tada su dobili sina Mihaila, a sada je par rešio da proširi svoju porodicu.

Naime, pevač je pre nekoliko dana obelodanio da je njegova žena ponovo u blagoslovenom stanju, a sada je progovorio o tome koliko je roditeljstvo uticalo na njegov život. 

Printscreen Instagram/ madamsavicevic
Danijel Alibabić sa suprugom Oliverom

- Apsolutno, iz korena. Pretpostavljam da će svaki roditelj da me shvati. To je neka nova dimenzija koja može da ti se desi. Celi svet se menja i sve je smešno u odnosu na to koliko to malo biće uzme fokus i svu tvoju pažnju, sve je usmereno ka njemu - kaže Alibabić koji podjednako deli obaveze u odgajanju sina sa suprugom. 

- Smatram da je trebalo da se ti tabui odavno sruše i da je potrebno da roditelji budu ravnopravni u odgajanju svog deteta. Meni nije problem da bebi zamenim pelene.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Danijel Alibabić

Sa Oliverom se kako kaže, zna više od decenije i siguran je da je ona žena za sva vremena

- Mi se znamo preko 10 godina i prošli smo sve moguće životne faze. Ono što je sigurno jeste da sam ja našao ljubav svog života i da će ovo biti večno.

Pevač je na jednom od svojih nastupa doživeo veliku neprijatnost, kada mu je jedan momak odgrizao deo uveta, zbog čega je bio na velikom oporavku.

- Mislim da je to stvar koja se nikad nikom nije desila, a da se bavi poslom kojim se ja bavim. Od toga sam se oporavljao dugo. Sada sam u tom smislu i dalje oprezan i ljudi više nemaju tu mogućnost da mi priđu na nastupu, iako ja mnogo volim da imam konekciju s publikom - rekao je Alibabić za Alo.rs. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike