„Strog sam tata, ali kad dođe i ćerka..." Danijel Alibabić otvoreno o porodici i ženi: Veoma sam ljubomoran!

20.04.2023

16:35

0

Pevač ne krije koliko voli kada je nešto njegovo, ali i onda kada je on „centar sveta"

„Strog sam tata, ali kad dođe i ćerka..." Danijel Alibabić otvoreno o porodici i ženi: Veoma sam ljubomoran!
Danijel Alibabić - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Danijel Alibabić i njegova supruga Olivera Biba Barović nedavno su mnoge obradovali pošto su na društvenim mrežama obelodanili kako im za sinom dolazi i jedna ćerkica. Pevač se i ne trudi da sakrije radost povodom prinove u porodici i, bez obzira na priče okoline, veruje da će biti isti otac devojčici kao što je sada svom dečaku Mihailu.

- Čim se pomene to (drugo dete), odmah mi izmami osmeh na lice. To je nešto što ne znam da li je u opšte opisivo. Već sada vidim tu njenu kosu, oči, kako mi skače po glavi. Sve će moći i sve može - počeo je Danijel svoju priču za medije, pa nastavio o tome ima li istine u onoj da „očevi uvek malo više vole svoje naslednice".

„Tek ćeš tad da vidiš šta je prava ljubav!"

- Ne znam da li ću biti popustljiviji prema devojčici, mislim da će biti isto kao i prema svoj deci, ali ne znam šta će da se desi. Svi mi kažu: „Videćeš kada se rodi ćerka, šta je zapravo prava ljubav", to svi govore. Mislim da je nemoguće da pobedi ljubav koju osećam prema našem sinu, ali jedva je čekam - naglasio je ovaj, kako kaže, strogi tata sina od godinu i četiri meseca.

Emotivna objava Alibabića o prinovi u porodici, Instagram screenshot / danijel_alibabic, bibabarovic
 

- Jesam strog otac i postavljam neki autoritet, iako je dete od godinu i četiri meseca, tako da teže da tu može, ali već sada su tu trenuci kada se neke stvari postavljaju na svoju mesto. Nisam od tih roditelja koji će uvek biti blag, ali nisam ni od tih koji će biti isključivo strogi i da nema kompromisa. Sve možemo da se dogovorimo, sve može, ali postoje neka pravila - ispričao je i dodao kako je Biba značajno drugačija.

- Supruga je dosta popustljivija, za razliku od mene - prokomentarisao je, pa se dotakao nastupa koji priprema za „Beogradsko proleće", koje će ona i te kako podržati.

- Supruga je već kupila pola dvorane, biće na festivalu, naravno. Dolazi tu sa prijateljima i rekao sam joj čim završim hoću da čujem ovacije i da budete najjači navijači. Nije ljubomorna, jer prosto to nema veze sa ženama, uvek ide da li je žena ljubomorna, a glavno pitanje treba da bude da li smo mi ispravni i da li mi dajemo materijal i povod da budu ljubomorne. Treba sebe da ispitujemo, a ne njih da li su one ljubomorne - otvorio je dušu on, pa i priznao:

 

 

- Vrlo sam ljubomoran, Bik sam u horoskopu i ljudi kažu da su Bikovi dosta ljubomorni, na neki način i posesivni. Volim da kada je nešto moje, da je moje, u svakom mogućem smislu sam ljubomoran i želim da sam centar sveta. To je velika greška, ali radim na tome - izjavio je, između ostalog, Alibabić.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike