Šta se desilo sa grudima Sandre Afrike? Pevačica prošetala crvenim tepihom bez brusthaltera: Svi gledaju u njeno poprsje zbog ovoga (FOTO)

19.09.2023

21:53

0

Autor: B. D.

Zakopčana do grla, a pleni izgledom

Šta se desilo sa grudima Sandre Afrike? Pevačica prošetala crvenim tepihom bez brusthaltera: Svi gledaju u njeno poprsje zbog ovoga (FOTO)
Sandra Afrika - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Na večerašnjoj premijeri filma „3211” koji govori o životu repera Stefana Đurića Raste, Sandra Afrika bila je jedna od onih koja je među prvima prošetala crvenim tepihom u elegantnoj odevnoj kombinaciji. 

Naime, ona se pojavila u belom odelu sa svetlim prugama, a svojim izgledom je zasenila sve prisutne. 

Iako zakopčana do grla, Afrika je plenila izgledom. Ono što je naročito svima zapalo za oko je to što pevačica ispod majice nije nosila brusthalter, te je njeno bujno poprsje bilo u prvom planu, a bradavice su se nazirale ispod majice.

Sandra je u izjavi za medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam, otkrila i da li je između nje i Raste nekada bilo nešto više od prijateljstava. 

- Ja i Rasta smo prijatelji bili, ostali i ostaćemo. Tako da, poštujemo se pre svega, radio je samo par pesama, imali smo i duet - kazala je ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike