Sandra Rešić odrastala sa Desingericom: Nismo imali za cigare, došao je po mene "jugom" kome je isekao krov

20.09.2023

19:06

0

Pevačica ističe da je Desingerica privatno mnogo drugačiji od onoga kakav se predstavlja u javnosti

Sandra Rešić odrastala sa Desingericom: Nismo imali za cigare, došao je po mene "jugom" kome je isekao krov
Sandra Rešić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

O kontroverznom reperu Dragomiru Despiću Desingerici ne prestaje da se piše. Ipak, njegove kolege koje ga dobro  poznaju kažu da je na sceni jedno, a u privatnom životu drugo, te da je ono što on zapravo plasira javnosti zapravo samo maska i scenski nastup. 

Pevačica Sandra Rešić kaže da se u detinjstvu družila sa njim, te da su odrastali zajedno. Ona se prisetila jedne anegdote koja je obeležila njihovo prijateljstvo. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragomir Despić Desingerica

- Razlika je za 180 stepeni, odrasla sam sa njim, Desingarica je za njega scenski nastup, kao što ga imaju sve svetske zvezde. Međutim, Dragomir Despić sa kojim sam ja odrastala, kada smo imali 20 godina, on me zvao da mi kaže da dolazi po mene kabrioletom. Mi tada nismo imali ni za cigare, pa sam ga pitala odakle mu pare, a on mi je rekao da se ne brinem i da siđem. Kada sam to učinila, on je došao "jugom" kome je isekao krov, odnosno lim, a nije ga ni skinuo do kraja, već je krov faktički lepršao nazad - kazala je Sandra, pa nastavila:

ATAImages/M. M.
Sandra Rešić

 

- Potom je izvirio iz tog starog "juga" i rekao: „A bajo? Upadaj!” Despića znam kao porodičnog čoveka, koji ima malu devojčicu, on je posvećen svojoj ženi, maltene nigde ne ide bez nje. Devojčica im je fenomenalno vaspitana. Ljudi generalno njega ne kapiraju, a kod nas je tako, kada nešto ne razumemo mi ospemo paljbu, ispsujemo, uperimo prstom - ispričala je Rešićeva u emisiji „Puls Srbije”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike