Desingerica nakon privođenja završio u bolnici: Reper prima infuziju (FOTO)

12.09.2023

13:53

0

Narušeno mu je zdravlje u poslednje vreme

Desingerica nakon privođenja završio u bolnici: Reper prima infuziju (FOTO)
Dragomir Despić Desingerica - Copyright Printscreen Hype TV

Dragomir Despić Desingerica nedavno je bio priveden zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a sada je u bolnici.

On se oglasio iz bolničkog kreveta sa braunilom na ruci, a sve zbog narušenog zdravlja o kom je da ranije obavestio fanove na Instagramu. On se, kako je rekao, posle šest dana ponovo razboleo.

Desingerica je proteklih dana bio u centru skandala, te mu je u policiji bilo određeno zadržavanje od 12 sati. O celoj situaciji, ali i o tome da se loše zdravstveno oseća, rekao je kada se prvi put oglasio nakon privođenja.

- Za sve dešavanja od danas i juče ću da se oglasim u narednom periodu jer je juče počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, bajo, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao što izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se juče završila sezona nastupa, celo leto smo imali nastupa. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim 10 dana kao čovek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjen i koliko sam kažem, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike