Mahrina našla novog dečka! Evo šta on i Heni imaju zajedničko

21.09.2023

08:30

0

Pevačica ga je sada konačno pokazala svima

Mahrina našla novog dečka! Evo šta on i Heni imaju zajedničko
Mahrina - Copyright M.M./ATAImages

Marina Cvetković, poznatija pod umetničkim imenom kao Mahrina konačno je obelodanila da je njeno srce ukrao mladić pod imenom Din. Dugo su držali vezu u tajnosti, a sada, kada je sigurna da je ono što imaju pravo, to i pokazala. 

Ukoliko je suditi prema podacima sa socijalnih platformi Din živi u Frankfurtu, a upoznali su se preko jednog muzičkog takmičenja, tada su sevnule varnice, a sve ostalo je istorija. 

Naime, javnosti je već poznato da je pevačica iskusila ljubav sa Henijem, sa kojim je dugo bila u vezi, a čak su se i na Music Weeku pojavili zajedno i prošetali crvenim tepihom, a nekoliko meseci kasnije našla mu je zamenu. Din se takođe bavi muzikom kao i Mahrina, a kako je ona svojevremeno ispričala, osvojio ju je dobrotom. 

- U pitanju je pevač i jedva čekam da ga pokažem celom svetlu. Nisam ni sama sigurna koliko to traje među nama. Čujemo se već duže vreme i viđamo kada smo u mogućnosti. Bitno je da je nama lepo. Ono što me je najviše privuklo kod njega je dobrota. Time me je kupio, a sve ono što sam kasnije upoznala kod njega me je i zadržalo. Jako je kvalitetna osoba i srećna sam što sam našla nekoga poput njega -  rekla je ranije Mahrina o dečku koga je sve do sada držala u tajnosti. 

Pre nekoliko meseci je Mahrina objavila prvu fotografiju sa Dinom, ali je sakrila njegovo lice, nedugo zatim je opet objavila fotografiju na kojoj mu leži u krilu, a sada je konačno pokazala i kako izgleda mladić koji ju je osvojio.

Ono što je takođe veoma zanimljivo jeste da i Din ima svetlu boju kose baš kao i Heni. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike