Heni sa početka karijere: Bez brade i sa svetlijom kosom, fanovi oduševljeni zbog jednog detalja (VIDEO)

15.04.2023

00:31

0

Danas sarađuje sa brojnim muzičkim imenima

Heni sa početka karijere: Bez brade i sa svetlijom kosom, fanovi oduševljeni zbog jednog detalja (VIDEO)
Heni - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Miloš Stojković, omladini poznatiji kao Heni, srpski je pevač, muzički producent, tekstopisac, ali i jedan od osnivača muzičke kuće Generacija Zed. Sa samo 26 godina postigao je veliki uspeh u svetu muzike, a malo ko zna kako je izgledao na početku svoje karijere, kada je imao 16 godina. 

Na TikToku je isplivao snimak iz 2015. godine, na kome se vidi kako Heni sa prijateljem izvodi numeru od Elitnih odreda „Beograd još živi“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HENNY (@hennypijem)

 

Heni je tada nosio nešto dužu kosu nego danas i nije imao njegovu prepoznatljivu bradu. Ono što je pozitivno iznenadilo korisnike drušvenih mreža jeste kako je Stojković pevao još pre nego što je postao deo sveta šoubiza. 

Mnoge je ovaj snimak i oduševio i nasmejao jer mladi pevač tada nije imao njegovu prepoznatljivu bradu zbog čega izgleda dosta mlađe.

 


Sarađivao je sa brojnim zvezdama sa muzičke scene među kojima su Edita Aradinović, Anđela Ignjatović Breskvica, Igor Panić Nući, Mihajlo Veruović Vojaž. 

Njegov singl „Martini” koji je promovisao na fesitvalu Skale u Herceg novom je postao aposlutni hit, a ništa manje nije uspešan i njegov duet sa Breskvicom, pod nazivom Dunav i Sava koji broji preko 42 miliona pregleda. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike