Danijela Dimitrovska imala je tek 17 godina kada je u školi Mike Aleksića doživela veliku neprijatnost: Nisam tamo htela više da se vraćam!

20.09.2023

11:22

0

Ovoga se i dan-danas dobro seća

Danijela Dimitrovska imala je tek 17 godina kada je u školi Mike Aleksića doživela veliku neprijatnost: Nisam tamo htela više da se vraćam!
Danijela Dimitrovska - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Model, a odnedavno i voditeljka Daniela Dimitrovska prisetila se šoka koji je doživela u školi Mike Aleksića.

U razgovoru s advokatom Milene Radulović, Jugoslavom Tintorom, objasnila je kako je na kastingu doživela veliku neprijatnost koju i dan-danas pamti.

 

 

- Moram samo da kažem da sam imala prilike da odem na jedan kasting pomenute škole kada sam imala sedamnaest godina. Ne insinuiram da se desilo bilo šta slično ovome (Mileninom slučaju), ali da je pristup bio jako neprijatan - kazala je ona, pa dodala kako zbog onoga što se odvilo, tamo više nije imala želju da se vraća.

- Sećam se da sam izašla, tata me čekao ispred, da sam mu rekla meni se ovo ne dopada, ne sviđa mi se kako ljudi komuniciraju sa nama na kastingu i ja se ne želim ovde nikada više vratiti. Tako da bih se ja zahvalila sada vama ovde i rekla i poručila svim devojčicama, dečacima, ženama i muškarcima da prate svoj osećaj i da u Mileni vide jednu heroinu i svim ovim devojkama 21. veka i da im, eto, na ovaj način pružimo podršku - kazala je u emisiji „Jutro na Blic".

Podsetimo, Radulovićeva i Aleksić našli su se juče oči u oči u Palati pravde. Ona je svedočila protiv njega u procesu koji se vodi za s*ksualno nasilje nad polaznicama škole glume koju je vodio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike