Prvo je bio poljubac, a onda... Potresni detalji svedočenja Milene Radulović

19.09.2023

13:12

0

Autor: 24sedam

Svedočenje glumice počelo posle pauze

Prvo je bio poljubac, a onda... Potresni detalji svedočenja Milene Radulović
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U nastavku svedočenja pred sudom, nakon pauze, Milena Radulović je izjavila da je bila "silovana i seksualno zlostavljana u školi glume".

- Kada mi se prvi put dogodilo, mislila sam da je poljubac njegov test, možda da li sam dovoljno jaka. Potom se dogodilo penetriranje prstima u moje telo, bila sam uplašena i šokirana. To je bio osećaj izdaje od čoveka kome sam verovala, prema kome sam osećala poštovanje i strahopoštovanje. Izgubila sam samopouzdanje, mislila sam da me kažnjavao, osećala sam se prljavo. A onda su se desile pretnje, da će ako progovorim uticati sta će moji prijatelji da misle o meni i da ću se ogaditi tadašnjem partneru. A kada sam se prvi put usprotivila, bukvalno me je udarao i tukao pred celom grupom - ispričala je Milena Radulović u prepunoj sudnici iz koje svedočenje prati i njen partner koji joj pruža podršku i drži je za ruku dok ne izađe za govornicu.

 

 

- Strahovala sam da izađem iz mreže u koju me je uvukao. Imala sam suicidne misli, mislila sam da posle svega što mi je uradio moj život više ne vredi - ispričala je glumica i dodala:

- Plašila sam se Mike Aleksića. Iz odnosa punog poverenja, taj čovek me je povredio kao niko nikada u životu. On je uživao u bolu, u plakanju, nisam znala na šta je taj čovek sposoban. Pretukao me je pred svima pod izgovorom vežbe - ispričala je ona.

Odgovarajući na pitanja istakla je da mu kasnije nije rekla, ali je opisala kako je izgledalo kada se zatekne u istoj prostoriji s njim.

- Kasnije, kada sam bila prinuđena da budem u istom prostoru s njim, samo sam želela da se sklonim, pobegnem, nisam želela da imam ikakvu komunikaciju s njim - rekla je ona.

Mlada glumica je izjavila i da je prijavu odlučila da podnese nakon što je razgovorala sa koleginicom, Ivom Ilinčić. Kako je rekla, tada su njihove porodice već znale šta su doživele.

- Kada su me pozvale T. Đ. i M. Đ. i ispričale svoju priču, tada sam odlučila da sam spremna da o svemu progovorim. Decembra, pre podnošenja prijave, rekla sam da ne mogu da ćutim i da se osećam krivo što ništa dosad nisam uradila. Tada sam imala želju da ne počne drugo polugodište u školi jer sam znala da Mika ima grupu od pet, šest devojaka. Znala sam da je radnje radio u kasnijem periodu, u drugom polugodištu. Bila sam sigurna da će tri od šest devojaka da pretrpe neki vidi uznemiravanja - navela je Milena.

Odgovarajući na pitanja advokata istakla je da je Aleksić to činio mnogima, i u njenoj grupi u školi.

- Te osobe nisu htele da proživljavaju ovo ponižanje koje ja svakodnevno proživljavam - rekla je ona.

Milena Radulović je na samom početku suđenja rekla da ostaje u potpunosti pri svom iskazu, a pravo da joj postavi pitanja prvi je dobio Aleksićev branilac Zoran Jakovljević. Međutim, zbog njegovog načina ispitivanja i neprimerenog ponašanja u sudnici sudija ga je prekinuo i napravio pauzu uz upozorenje Jakovljeviću da će biti najstrože kažnjen.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike