Danijela Dimitrovksa priznala da je teško podnela razvod od Ognjena Amidžića: Shvatiš da se rastaješ od dela života

24.06.2023

16:31

0

Redovno posećuje prihoterapeuta

Danijela Dimitrovksa priznala da je teško podnela razvod od Ognjena Amidžića: Shvatiš da se rastaješ od dela života
Danijela Dimitrovska - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Danijea Dimitrovska pleni svojim izgledom i energijom gde god da se pojavi, a poslednjih godinu dana našla se u medijskoj žiži zbog iznenadnog razvoda od Ognjena Amidžića.

Manekenka je ovom prilikom priznala da se sa nasiljem preko društvenih mreža susrela još davnih dana, pa ističe kako se izborila sa tim periodom, te da je danas ne pogađaju takve stvari.

- Susrela sam se i prevazišla, od 14. godine sam u medijima, i na nacionalnoj osnovi, i fizički izgled. Naučila sam da razumem te ljude, stvarno mi je žao, jer tim ljudima treba vrsta pomoći neka, pričom sa roditeljima rešavamo to, oni su stariji i iskusniji, ja sam zaista tu bila dosta bila privržena, i danas je tako, i trudim se i da sa detetom gradim takav odnos, roditelji su najiskreniji prijatelji.

Instagram printscreen/danijeladimitrovska
Danijela Dimitrovska

Ona ističe da redovno posećuje psihologa i da i danas ima terapeutkinju, koja joj je na brzom biranju na telefonu.

- Ja kod psihologa idem od početka svoje karijere, imam svoju teraperitkinju, morate da imate jednu neutralnu osobu, koja će da bude tu, i najmračnije momente da joj kažete, bez osude, ali da te vrati na pravi put - priča Dimitrovska.

Teško podnela razvod

Danijela se osvrnula i na razvod, pa priznala koliko joj je teško bilo da stavi tačku na dugogodišnji brak sa Amidžićem.

- Teško je to, u tom momentu shvatate da se rastajete od jednog dela svog života, svako ko vam dođe u život, je deo vas, prolaznik na ulici, u tom trenutku sam shvatila da sam se rastajala od neke sebe, koju sam prevazišla, ali kada shvatite da je to prevaziđen deo, onda se radujete onom što dolazi - rekla je o razvodu, prenosi Republika.

ATAImages/ Antonio Ahel
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike