Zaplakaćete zbog snimka koji je Ceca objavila o Marini Tucaković: Ona je moja druga majka! (VIDEO)

20.09.2021

10:09

0

Kada je održala govor na koncertu na Ušću, obratila se svojoj najbližoj saradnici za koju kaže da je najviše zaslužna za njenu karijeru

Zaplakaćete zbog snimka koji je Ceca objavila o Marini Tucaković: Ona je moja druga majka! (VIDEO)
Copyright Marina Tucaković, Ceca Ražnatović,

Ceca Ražnatović neizmerno je tužna zbog odlaska tekstopisca Marine Tucaković, koja je preminula juče, 19. septembra, u 67. godini posle teške bolesti.

Iako se pevačica oglasila nakon saznanja da je žena koja joj je mnogo značila u karijeri napustila ovaj svet, poneta emocijama evocirala je uspomene. Ceca je objavila veoma emotivan video snimak, gde se vidi kako su dve prijateljice i saradnice provodile zajedničke trenutke. Video prati Ražnatovićkin govor sa koncerta 2006. godine koji je održala na Ušću, kada je izbacila album “Idealno loša”. Tada se obratila Marini sa bine pred 100.000 ljudi.

Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATAImages

— Želela bih jednoj osobi da se zahvalim, to je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi, žena zbog čijih tekstova sam ovde gde jesam večeras, ispred svih vas. Hvala joj, mnogo joj hvala. Zahvaljujući njoj trajem dugi niz godina, pored mojih divnih roditelja, mog oca i moje majke, ona je moja druga majka i zove se Marina Tucaković – završila je tada govor pevačica.

Podsetimo, čuveni tekstopisac poslednje dane provela je u KBC „Dragiša Mišović”, gde je prebačena pošto joj je pozlilo. Bila je na respiratoru i pozitivna na koronavirus, a godinama se borila sa karcinonom dojke.

Tokom višedecenijske karijere napisala je velike hitove, a osim sa Cecom, radila je sa Anom Nikolić, Zdravkom Čolićem, Oliverom Dragojevićem, Acom Lukasom, Džejem Ramadanovskim, Nedom Ukraden, Željkom Samardžićem, Tošetom Proeskim i još mnogim drugim. Među najpoznatijim pesmama, svakako su „Podsetime što to beše ljubav”, „Osloni se na mene”, „Sipajte mi još jedan viski”, „Mišo moj” – koju je Marina posvetila pokojnom sinu Milošu.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike