Malo ko može što i Slađa Delibašić! Kašiku, telefon... Svašta na sebe stavi, a da to ne padne (FOTO)

18.09.2023

19:55

0

Ovim potezom je mnoge iznenadila

Malo ko može što i Slađa Delibašić! Kašiku, telefon... Svašta na sebe stavi, a da to ne padne (FOTO)
Slađa Delibašić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slađa Delibašić prilično se povukla s javne scene, ali je na društvenim mrežama još uvek i te kako aktivna. Takođe, maksimalno uživa u vremenu provedenom sa članovima porodice, posebno s unukom s kojom je sada sve raspametila.

Njih dve su, naime, pokazale kako mogu razne predmete „da zalepe" na sebe, a da oni ne spadnu. Pevačica je ovaj, do sada, „skriveni talenat", vešto je čuvala od publike, pa ne čudi što je ovime zasigurno pobrala razne reakcije onlajn.

- Čula sam da ljudi koji imaju posebnu energiju mogu da lepe kašike, telefone i slično, što ću vam ja sa mojom unukom sada demonstrirati da možemo da lepimo i kašike na svoje telo, pa i telefone - pričala je ona u svojoj hit objavi.

Podsetimo, Slađa najviše voli da slobodno vreme provede sa decom, kojima je maksimalno posvećena, ali se čak i tada lati mikrofona.

Nedavno, objavila je snimak na TikToku kako peva u gumenom bazenu, prenose domaći mediji pisanje „Republike", dok je okružuju klinci. Time je izazvala pravu lavinu reakcija i komentara, a svima je bilo jasno da se pevačica ludo zabavlja kod kuće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike