"Bilo je teško bez žene, dece i posla!" Đole Đogani traumatično podneo razvod od Slađe Delibašić, a sada otkrio nove detalje!

07.05.2023

10:06

0

Svi saradnici tada su otišli sa Slađom

"Bilo je teško bez žene, dece i posla!" Đole Đogani traumatično podneo razvod od Slađe Delibašić, a sada otkrio nove detalje!
Đole Đogani i Slađa Delibašić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vesna i Đole Đogani danas važe za jedan od najskladnijih brakova na estradi, a prošle godine veliku prašinu u medijima digla je navodna Đoletova preljuba sa bliskom dugogodišnjom saradnicom, što je on oštro demantovao.

Njihova veza od samog početka intrigirala je javnost, a mnogi su Vesnu krivili za razvod Slađe Delibašić i Đoleta, koji su činili prvi sastav grupe "Đogani Fantastiko" i dobili dve ćerke, Silviju i Marinelu Đogani.

Vesna je godinama sarađivala sa Slađom i išla u njenu plesnu školu, a u grupi se našla sasvim slučajno. Naime, prvobitna zamena za Slađu u grupi bila je pevačica Kaja Ostojić, a potom su otkili Vesnu, koja je otpevala najveće hitove i donela novu energiju.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Slađa Delibašić, Vesna i Đole Đogani

- Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pesmu “Ponekad“ i napravio audiciju za novu pevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učenici su otišli kod Slađe, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi - rekao je Đole jednom prilikom za "Premijeru - Vikend specijal".

- Bilo mi je teško, jer otišli su mi i žena, i deca, i posao. Nisam hteo da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si voleo, ode kuća, posao… Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak period, ali na sreću došla je Vesna - priča Đogani.

Te 2001. godine razvod Slađe i Đoleta šokirao je sve, a Vesna se udala za Đoleta i upala u estradnu mašineriju, gde je i dan-danas.

- Upala sam na estradu kao da sam pala s Marsa. U jednom momentu sam počela mnogo da zarađujem i bilo mi je konfuzno. Morala sam da znam šta hoću. Svi su me osuđivali i krivili za razvod Đoleta i Slađe - ispričala je Vesna.

Antonio Ahel/ATAImages
Đole i Vesna Đogani

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike