Vesna Đogani o odnosu sa Slađom Delibašić: Nekome smrkne, a nekom svane

10.06.2023

19:59

2

Pevačica je istakla da njena deca obožavaju Slađu, kao i ona njih

Vesna Đogani o odnosu sa Slađom Delibašić: Nekome smrkne, a nekom svane
Vesna Đogani - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda Specijal"

Da odnos bivše i sadašnje supruge može da bude idealan pravi su primer Vesna Đogani i Slađa Delibašić. Iako možda u prvih mah nije bilo sve idealno, vremenom su se porodični odnosi iskristalisali, te danas mogu jedna kod druge da idu na ručak.

Kako je Vesna istakla, njena deca obožavaju Slađu, kao i ona njih.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Slađa Delibašić, Vesna i Đole Đogani

- Bila sam za Uskrs kod nje na ručku. Moj sin je oduševljen njom, a ona njim. Sva deca su bila na okupu! Slađa mi je uvek bila posebna zbog svega toga što se desilo, nekome se smrkne, nekome svane, šta da radiš - rekla je Vesna, pa nastavila da niže komplimente na račun bivše supruge svog muža.

- Ona je u više gostovanja rekla kako želi da živi sama i da gradi karijeru sama i nikada mi to nije uzela za zlo - rekla je Vesna. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Vesna Đogani

Đoganijeva je govorila i o najtežem periodu života, kada je upala u depresiju. 

- To je bilo kada sam se porodila prvi put. Upala sam u ozbiljnu depresiju. To mi je bio najteži period koji ne bih poželela nikome, a to nažalost ima svaka druga devojka. Stručnjaci zbog toga opominju da posebno treba biti pažljiv prema porodiljama, jer beba je beba, a žena je ta koja može biti u problemu. Đole me je zagrlio tada, a ja sam počela da plačem i nisam znala da mu kažem zašto. On je to sva sreća razumeo i rekao mi: „Šta god da je rešićemo!” Bili smo u agoniji šest meseci, ali hvala Bogu prošlo je - rekla je Vesna za „Kurir”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike