Slađa Delibašić je pre Đoleta volela jednog sportistu, posle je godinama žalila što su raskinuli (FOTO)

11.04.2023

16:28

0

Denserka kaže da su joj se neprestano udvarali bogataši, a ona izabrala Đoganija

Slađa Delibašić je pre Đoleta volela jednog sportistu, posle je godinama žalila što su raskinuli (FOTO)
Slađa Delibašić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Emotivni život Slađe Delibašić bio je veoma turbulentan, a svojevremeno je ispričala da ponekad žali zbog nekih svojih postupaka, koji bi joj doneli bolji život. Naime, Slađa je bila više od decenije u braku sa Đoletom Đoganijem, sa kojim je dobila dve ćerke, a pre njega je volela jednog sportistu.

Naime, Delibašićeva se zabavljala sa nekadašnjim košarkašem Partizana Vladimirom Dragutinovićem.

- Imala sam simpatiju iz Partizana, košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska u Italiju i nekad žalim što sam krenula tim putem - izjavila je Slađa ranije za Kurir, ističući da je imala brojne udvarače, koji su bili veliki bogataši, ali se ona ipak zaljubila u Đoganija.

24sedam/Goran Sivački
Vladimir Dragutinović

- Nekad se pitam da li je moguce da ja, pored svih milionera koje sam tada srela, koji su se kačili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su bile sa mnom u grupi sad žive kao kraljice.

Inače, Slađa je bila u braku sa Đoletom od 1989. do 2001. Posle njihovor razvoda, denserka je imala još jedan brak sa 15 godina mlađim žandarmom Milanom Pejovićem, ali njihova ljubav nije dugo trajala. 

Ko je Vladimir Dragutinović?

Dragutinović je bio član tima Partizana, koji je 1992. osvojio evropsku titulu. Kasnije je proveo nekoliko sezona u inostranstvu, a nakon završetka igračke karijere ostao je u svetu košarke, najpre kao agent, a zatim i kao direktor mladih kategorija crno-belih.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike