Merilin Menson osuđen na 20 sati društveno-korisnog rada! Po kazni, moraće i da iskešira 1.400 dolara zbog ovoga

18.09.2023

18:45

0

Pevač samo niže drame

Merilin Menson osuđen na 20 sati društveno-korisnog rada! Po kazni, moraće i da iskešira 1.400 dolara zbog ovoga
Merilin Menson - Copyright Profimedia

Merilin Menson osuđen je danas na 20 sati društveno-korisnog rada, a dobio je i novčanu kaznu u iznosu od 1.400 dolara pošto je priznao da je izduvao nos snimateljki u lice na koncertu u Nju Hempširu 2019. godine.

Brajan Vorner, kako mu glasi pravo ime, inače je bio optužen po dve prekršajne ​​tačke; jednu je priznao u sporazumu o priznanju krivice sa tužiocima, a oni su drugu potom odbacili. U njoj, navodi se da je Menson snimateljku pljunuo, prenosi „Associated Press". Sudija je, s druge strane, dozvolio muzičaru da služi društveno-koristan rad u Kaliforniji.  

Menson, takođe, mora da pruži dokaz o svom društvenom radu do 4. februara.

Podsetimo, Merilin Menson bio je optužen po dve tačke - za napad na snimateljku Suzan Fountejn kada joj je prišao na bini, prislonio lice kameri koju je držala i na nju izduvao nos u dva navrata. Ona je kasnije bila izjavila „da je to najodvratnija stvar koju je ljudsko biće moglo da uradi".

Na suđenju, on se pojavio u crnom odelu i sa izuzetno tamnim naočarima za sunce. Tužilac Endru Livernoa rekao je da je to njegovo prvo krivično delo i da ranije nije imao dosijee.

Fountejn na suđenju nije bila prisutna.

Merilin Menson, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike