Advokat Merilina Mensona uprkos svim optužbama na račun njegovog klijenta najavio pobedu: Nadjačaćemo ih

03.05.2021

12:59 >> 15:07

0

Autor: D. Božović

Pevača je glumica optužila sa s*ksualno uznemiravanje, a on se brani tvrdnjama da su njegove intimne veze uvek bile sporazume

Advokat Merilina Mensona uprkos svim optužbama na račun njegovog klijenta najavio pobedu: Nadjačaćemo ih
Copyright Profimedia

Mesecima unazad se nižu optužbe na račun pevača Brajana Vornera, poznatijeg kao Merilin Menson, a ovoga puta je to učinila i glumica Esma Bjanko zvezda serije “Igra prestola”, koja u optužbi navodi da ju je Merilin 2011. godine doveo u Holivud pod izgovorom glumačkog angažmana, a zapravo je pretrpela zlostavljanje.

Kako glumica tvrdi, pevač ju je odveo u njegovu kuću i zaključao u spavaću sobu u kojoj je bila bičevana i podvrgnuta elektrošokovima. Umesto hrane dobijala je alkohol i drogu, a bila je i prisiljavana na seks s drugom ženom pred kamerama.

– Da budemo jasni, ova tužba podnesena je tek nakon što je moj klijent odbio nečuvene finansijske zahteve gospođe Bjanko i njenog advokata – rekao je Mensonov advokat Hauard E. King i istakao da će osporiti njene optužbe i pobediti u ovom slučaju:

Merilin Menson Profimedia

– Energično ćemo osporiti ove navode na sudu i sigurni smo da ćemo ih nadjačati – dodaje Mensonov advokat koji ih smatra lažnima – dodao je Kin u izjavi za agenciju Associated Press.

Bjanko takođe navodi da joj Menson nije dozvoljavao da napusti njegov dom bez dopuštenja i da ju je jurio sekirom i rezbario joj leđa nacističkim nožem.

On je u februaru ove godine optužbe glumica Esme Bjanko, Evan Rejčel Vud i mnogih drugih nazvao užasnim krivljenjem stvarnosti. No uprkos svom negiranju, Mensona su napustili i menadžer i izdavačka kuća.

– Moje intimne veze uvek su bile u potpunosti sporazumne s partnerima – rekao je tada Menson.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike