Stigla nova tužba za Merilina Mensona: Žena ga optužila da ju je silovao, pa izbacio napolje i pretio da će joj pobiti porodicu

30.01.2023

20:49

2

Ona tvrdi da ju je nekoliko puta seksualno zlostavljao od 1995 do 1999. godine

Stigla nova tužba za Merilina Mensona: Žena ga optužila da ju je silovao, pa izbacio napolje i pretio da će joj pobiti porodicu
Merilin Menson - Copyright Profimedia

Merilin Menson se ponovo suočava sa tužbom za seksualno zlostavljanje, a kako se sada navodi, on je napao devojku koja je u to vreme imala 16 godina, u svom autobusu, te zapretio da će joj pobiti porodicu ukoliko bilo kome kaže za to.

Žena, čije ime nije poznato javnosti, tvrdi da ju je Menson silovao nekoliko puta od 1995. do 1999. godine, počevši nekoliko dana posle njenog 16. rođendan.

Profimedia
Merilin Menson

Ona danas ima 44 godine, a podnela je tužbe ne samo protiv Mensona, već i njegovih izdavačkih kuća za koje tvrdi da su promovisale i profitirale od Mensonove seksualne devijacije, uključujući i sklonost prema pedofiliji.

Ona je u to vreme živela u Merilendu, te ističe da su posle koncerta ona i grupa drugih mladih devojaka čekale ispred Mensonovog autobusa za turneju, ali je on pozvao samo nju i još jednu devojku da uđu. Dalje tvrdi da im je postavljao detaljna pitanja o njihovim godinama, gde su im bili roditelji i čak je zabeležio brojeve telefona i adrese.

Zatim, dok je bio u autobusu, Menson je navodno "izveo razne radnje kriminalnog seksualnog ponašanja nad tužiteljkom koja je u to vreme bila nevina, uključujući, ali ne ograničavajući se na prisilnu kopulaciju i vaginalnu penetraciju", sve dok je drugi kolega iz benda gledao, navodi se u podnesku.

On ju je navodno potom izbacio iz autobusa i zapretio. 

Profimedia
Merilin Menson

Nedeljama kasnije, Menson ju je kontaktirao, tražeći od nje da pošalje "sočne" fotografije sebe i svoje drugarice u njegov fan klub "Satan's Bakesale", tvrdi se u tužbi.

On je razgovarao je sa njom preko internet grupe za ćaskanje, navodeći je da dođe na još jedan nastup u Nju Orleansu, Luizijana, 9. decembra 1995. godine, piše u tužbi.

Tamo je Menson "manipulisao tužiteljku dajući joj komplimente, igrajući se njenom kosom i gledajući fotografije i crteže koje je donela sa sobom", pre nego što ju je ponovo seksualno napao, tvrdi se u tužbi.

Žena tvrdi da ju je Menson mnogo puta seksualno napadao tokom mesec dana dok je bio na turneji, godinama kasnije 1999. kada je imala 19 godina, prema tužbi.

- Tužiteljka je namamljena u mračni svet droga, alkohola, seksualne devijacije, uznemiravanja, zlostavljanja i napada okrivljenog - navodi se u tužbi.

Tokom ovog perioda, Menson i "njegovi saradnici" su joj davali drogu i alkohol, a on je mogao da nastavi da je zlostavlja kao odrasla osoba zbog toga što ju je prethodno manipulisao dok je još bila maloletna.

Profimedia
Merilin Menson

- Menson ju je primorao da ima seks sa njim. Menson je često primoravao tužiteljku da ima seks sa njim i drugim članovima benda ili njegovim asistentom u isto vreme - navodi se u sudskim dokumentima. Za to vreme, ona tvrdi da ju je Menson veoma kontrolisao i da je čak postao "neprijateljski i verbalno uvredljiv" - tvrdi se u tužbi.

Godine 2021. žene su počele da se javljaju sa optužbama za zlostavljanje protiv Mensona, što je navelo N.N. ženu da se oglasi na internetu. Ona kaže da joj je Menson uzvratio, uključujući otkrivanje osetljivih informacija o njoj, hakovanje njenih onlajn naloga i uznemiravanje preko različitih veb stranica, navodi se u sudskim dokumentima.

Ona ga tuži za neodređenu svotu.

Najmanje 15 žena optužilo je Mensona za seksualno, psihičko i fizičko zlostavljanje - uključujući i glumicu "Zapadnog sveta" Evan Rejčel Vud. Menson i njegovi advokati negirali su optužbe.

Glumica iz serije "Igra prestola" Esme Bjanko podnela je tužbu protiv muzičara 2021. godine, tvrdeći da ju je drogirao, mučio i seksualno zlostavljao. Menson je takođe negirao te optužbe. Taj slučaj je rešen prošle nedelje, pokazuju sudski spisi.

Početkom januara je odbačena tužba Ešli Morgan Smitlajn, koja je tužila Mensona zbog incidenta koji se dogodio tokom njihove dvogodišnje veze.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike