Marija Petronijević, 10 dana posle porođaja! Vratila se poslu u bašti: U svetu može da postoji carstvo u kome caruje drugarstvo! (FOTO)

18.09.2023

16:10

0

Skoro čitavu trudnoću, inače, uspela je da sakrije od javnosti

Marija Petronijević, 10 dana posle porođaja! Vratila se poslu u bašti: U svetu može da postoji carstvo u kome caruje drugarstvo! (FOTO)
Marija Petronijević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vest da se Marija Petronijević porodila osvanula je pre tačno 10 dana, a srećna glumica - već se vratila poslu u bašti i u tome, sudeći po njenom izrazu lica, maksimalno uživa.

- Danas je profesor Goran, koji proizvodi prirodni med, za svoje pčele uzeo 36 sadnica lavande, kako bi mu pčele u toku jeseni imale prirodnu pašu. Goran će nam se revanširati svojim prirodnim medom. Čuvajmo prirodu i pomozimo jedni drugima koliko možemo...

Marija Petronijević, Instagram screenshot / petronijevic.marija
 

- U svetu može da postoji carstvo u kome caruje drugarstvo, samo je do nas... - poručila je ona na svom Instagramu, pa pobrala brojne simaptije svoh onih koji je prate.

Podsetimo, Marija je svoje porodično gnezdo svila daleko od gradske vreve.

Sa izabranikom i decom živi u selu Visibabe, koje se nalazi nedaleko od Požege, gde poslovi oko kuće i zemlje svakako znaju da joj upotpune dane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike