Ovo je suprug Marije Petronijević koga je krila od javnosti: Otkriveno čime se bavi i čemu je posvećen (FOTO)

05.10.2022

09:00

0

Glumica je tek pre nekoliko dana objavila prvu fotografiju sa ocem svog sina

Ovo je suprug Marije Petronijević koga je krila od javnosti: Otkriveno čime se bavi i čemu je posvećen (FOTO)
Marija Petronijević ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Marija Petronijević pre nekoliko dana prvi put je otkrila identitet svog supruga s kojim je dobila sina ove godine.

Njen partner, Milinko Isaković (43), živi s njima u selu Visibabe, a kako prenose mediji, on je humanitarac iz Loznice, kao i IT stručnjak. On je pre pre deset godina imao akciju "Milinko vam daruje", pa je tada putovao po Srbiji i dao nekoliko stotina poklona. Tada je i dao izjavu za medije, u kojoj je istakao svoje dobre namere, tačnije da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su zaboravljene u modernom dobu.

- Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac - rekao je on tada za "Alo", a zatim dodao:

- Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju - istakao je Isaković.

Za razliku od glumice, on je još prosle godine objavio njihovu zajedničku fotografiju, što se njegovim pratiocima, a onda i njenim, izuzetno dopalo.

Podsetimo, Marija je najpre počela da uzgaja jagode, a zatim i da proširuje poljoprivredni posao u svom rodnom mestu kod Požege, a sada ima i farmu ovaca, gaji raznorazne biljke i od toga, po svemu sudeći, živi dobro otkako je napustila javnu scenu. U međuvremenu je postala majka dečaka koga je dobila sa Milinkom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike