Glumica Marija Petronijević živi na selu i bavi se poljoprivredom, a sada ima novu ideju: Pokreće rijaliti?

02.05.2022

13:47

0

Autor: Marija Mitić

Marija otkriva kako ispeva da uskladi sve svoje obaveze kao i da li se još uvek bavi glumom i gde vidi sebe u budućnosti - u gradu ili na selu

Glumica Marija Petronijević živi na selu i bavi se poljoprivredom, a sada ima novu ideju: Pokreće rijaliti?
Marija Petronijević - Copyright Printscreen Instagram/marijapetronijevic

Glumica Marija Petronijević već neko vreme živi na selu gde se posvetila porodici i poljoprivredi. Beg od gradske vreve i gužve pronašla je u selu Visibaba kod Zlatibora, gde odgaja i svog sina kojeg je dobila u oktobru prošle godine.

Voditeljka je sada otkrila kako uspeva da uskladi sve obaveze te da li planira da se vrati u grad, ali i svom prvom pozivu - glumi.

– Ustajem oko sedam da hranim dete. Na svu sreću, dobro je, smeje se veći deo dana. Malo mu pričam, on me posmatra, i osmehom mi dušu hrani. Partner mi pomaže i aktivno učestvuje u svemu oko deteta. Nakon toga, kreću poslovne aktivnosti. Pregledanje video snimaka sa farme i obilazak biljaka, da ustanovim da li negde nešto nedostaje. Trenutno imam saradnika koji hrani životinje i kontroliše ograde. Razgovori sa tehnolozima, veterinarima, i nekim stučnjacima iz oblasti agronomije, i na kraju konsultacije, sa partnerom, šta on misli o svemu tome. Sledi donošenje odluka, i planiranje sledećeg dana – priča glumica kako joj teku dani na selu te se osvrće na glumu i novine koje joj se dešavaju na tom polju. 

Printscreen Instagram/marijapetronijevic
Marija Petronijević

– Poslednjih meseci sam bila na nekoliko kastinga. Desilo se da me produkcija pozove, a da me tamo sačekaju sa pitanjem zašto sam došla uopšte i zar nisam digla ruke od glume. Neprofesionalno, ponekad mi se čini i pomalo zavidno, ali odgovorim im ljubazno, da idem tamo gde me pozivaju, da mogu svašta i da čujem i da vidim, da se ne ljutim ako su i mišljenje promenili da im nisam potrebna. Ima i onih drugih koji su odgovorni, ali nisam verovatno dovljno dobra, kada me ne biraju. No, na svu sreću imam čemu da se posvetim, i sa kastinga kome da se vratim, porodici i drugim poslovima. Poljoprivreda, sušta suprotnost od glume - izuzetno je teško - iskrena je Marija za Blic koja potom otkriva koju biznis ideju planira da sprovede u delo.

 

 

- Pojedine aktivnosti koje sprovodim učinila sam javnim. Ideja mi je da pustim strim uživo 24 sata, i učinim dostupnim javnosti život jednog poljoprivrednika. Dobra okolnost sa biljkama i životinjama je što sa njima nema laži, i skrivenih namera. Najveći izazov je postići lično zadovoljstvo.

Petronijevićeva za kraj otkriva i gde sebe i svoju porodicu vidi u budućnosti - na selu ili u gradu.

- Sebe vidim svuda. Nije to isključivo selo ili grad, svoju budućnost vidim da mogu biti po potrebi na oba mesta - istakla je glumica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike