Biković istovremeno ljubio i bivšu i sadašnju devojku: Ovo je dokaz da je bio neveran Ruskinji, koja ga je pljuvala?!

04.11.2021

19:42

3

Glumac je u avgustu bio na letovanju sa Ivanom Malić, koju je prvi put predstavio javnosti na premijeri nastavka "Južnog vetra"

Biković istovremeno ljubio i bivšu i sadašnju devojku: Ovo je dokaz da je bio neveran Ruskinji, koja ga je pljuvala?!
ivana bikovic - Copyright Milos Tesic/ATAImages/Instagram

Glumac Miloš Biković napravio je potpunu pometnju u javnosti kada se na premijeri filma "Južni vetar 2- Ubrzanje" pojavio sa novom devojkom Ivanom Malić, a kako smo uspeli da saznamo, njihova veza nije toliko sveža.

Sredinom avgusta ove godine tadašnja Bikovićeva devojka, Ruskinja Arina Vološina, otkrila je da su prekinuli jednogodišnju romansu 31. jula. Upravo u tom vremenskom periodu, kada je Arina iznela uvrede na račun Miloševog ponašanja, on je već uživao u ljubavi sa Ivanom i to u Rovinju. Da nije gubio vreme, govori to da je provod novopečenog para počeo odmah, te su odlučili da provedu letovanje zajedno. Ipak, nismo saznali da li je Biković imao paralelnu vezu sa Ruskinjom i Crnogorkom, ali je jasno prema fotografijama da je u to vreme uveliko uživao u novoj romansi.

Instagram printscreen/ ivanamalic_
 

Tokom avgusta, glumac je objavljivao fotografije sa odomora iz Istre, a tek pre nekoliko dana objavio je sliku koja dokazuje da je u isto vreme i na istom mestu, tačnije u hotelu u Rovinju, bio sa lepom pravnicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Naime, na fotografiji Miloš pozira razgolićen na terasi hotela s pogledom na more, uz čašu belog vina, a sa identičnog mesta u istom vremenskom periodu takvu fotografiju objavila je i njegova devojka Ivana. Na Instagramu među njenim istaknutim objavama, uz tu sliku ona je dodala i srce, ali za razliku od Bikovića koji krije privatni život od javnosti, kod nje stoje dve čaše. Njih dvoje su tada odseli u luksuznom hotelu, te označili istu lokaciju na svojim profilima.

Instagram printscreen/ ivanamalic_
 

Podsetimo, Biković se razišao od Arine letos, a ona se nakon toga oglasila na svom Instagram profilu, iznošeći ozbiljne optužbe na račun bivšeg.

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim – napisala je ona i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno, a zatim dodala:

Instagram printscreen/ ivanamalic_
 

– Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori. Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ, ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Ubrzo nakon Arine, oglasila se još jedna Miloševa bivša devojka, Barbara Tatalović i, takođe, ga ocrnila.

– U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje cene manje nego reputacija. E, pa baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem – šokirala je Barbara, a zatim dodala:

– Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu, potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla. Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama - zaključila je Tatalovićeva.

Ipak, on je u jeku te afere uplovio u novu vezu - opčinila ga je Ivana, koja očigledno ne voli medije. Kada je već bilo jasno da su zajedno, ona je zaključala profil na Instagramu, a glumac se povodom ljubavi s njom još nije oglasio. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike