Bikovićeva devojka ima sestru koja je preslikana ona: Nema razlike (FOTO)

07.07.2023

13:45

0

Kosa, ten, široki osmeh, oči, crte lica, ma gotovo da su iste

Bikovićeva devojka ima sestru koja je preslikana ona: Nema razlike (FOTO)
Miloš Biković, Ivana Malić - Copyright Instagram printscreen/ivanamalic_

Devojka Miloša Bikovića, Crnogorka Ivana Malić danas proslavlja svoj rođendan, a prva rođendanska čestitka na Instagramu je pristigla od njene sestre Martine. Ivana je repostovala fotografiju na kojoj ona i sestra poziraju, a ono što je već na prvu loptu primetno jeste da su njih dve kao bliznakinje. 

Naime, Ivana i njena sestra Martina su gotovo identične, imaju iste crte lica, svetao ten, tamnu dugu kosu i široki osmeh, te mnogi korisnici Instagrama smatraju da su kao preslikane.

Za sada nije poznato da li je Ivana starija ili mlađa od nje, ili su zaista bliznakinje, ono što je sigurno, jeste da je Martina udata, te prema podacima na Instagramu svom prezimenu je dodala i muževljevo. 

Podsetimo, Ivana Malić je postala poznata javnosti kada se pojavila na crvenom tepihu kao pratnja glumca Miloša Bikovića na premijeri filma Južni vetra - Ubrzanje. Tada se u medijima pisalo da je ona završila Pravni fakultet i da se bavi advokaturom.

Nakon prvog javnog pojavljivanja, njih dvoje više nisu skrivali da su zajedno, te su neretko objavljivali fotografije sa putovanja, iz teretane, ali i sa javnih događaja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike