Majka Miloša Bikovića rešila da progovori o snaji Ivani: Otkrila da li su bliske, pa kako se oseća kad joj sin ode u Rusiju

20.04.2023

12:27

0

Glumčeva majka se do sada nije oglašavala za medije

Majka Miloša Bikovića rešila da progovori o snaji Ivani: Otkrila da li su bliske, pa kako se oseća kad joj sin ode u Rusiju
Miloš Biković sa majkom Marijom - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Protekle večeri je održana premijera ruskog filma "Izazov", u kojem glavnu ulogu igra naš popularni glumac Miloš Biković. 

Pored velike podrške kolega, te devojke Ivane, uz Bikovića je sinoć bila i njegova majka Marija, koja je napravila presedan, te prvi put govorila za medije. 

- Ponosna sam na Miloša. Nisam odgledala film, pričao mi je kako je bilo na snimanju, bilo je izazovno. Očekujem baš nešto posebno - rekla je Marija, te istakla da je svesna koliku popularnost njen sin uživa u Rusiji, ali da joj nedostaje kada je tamo:

- Naravno da mi nedostaje, u Rusiji je on mnogo popularan i ljudi ga tamo vole.

Miloš je u vezi sa Ivanom već neko vreme, a nedavno su njegova majka i devojka prisustvovale zajedno premijeri njegove predstave. 

Marija ističe da je sa njom bliska.

- Bliske smo, družimo se onoliko koliko stignemo, ona ima svoje obaveze, ja svoje. Večeras je nisam ni videla - rekla je Marija.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miloš Biković i Ivana Malić

Brojne srpske glumice bile su sinoć na crvenom tepihu, a među njima su najveće pažnju privukle Sloboda Mićalović i Jelisaveta Orašanin, pre svega svojim izgledom.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike