Tatiana sada peva celoj estradi, ali je pre toga prošla Karleušinu školu: Izbušila me je, da bih danas bila to što jesam

16.09.2023

16:45

0

Novu pesmu pod nazivom „Antigona” je objavila 13. u mesecu, kako bi razbila maler

Tatiana sada peva celoj estradi, ali je pre toga prošla Karleušinu školu: Izbušila me je, da bih danas bila to što jesam
Tatiana Pejčić - Copyright Instagram printscreen/_tatiana.official_

Tatianu Pejčić javnost je upoznala kroz učešće u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”. Mentor joj je bila Jelena Karleuša, koja je kako kaže od nje napravila „mega mačku”. Pevačica je objavila novu pesmu pod nazivom „Antigona” i to baš 13. u mesecu, kako bi razbila maler. 

Ne krije da je bila svesna u šta ulazi i sa kakvim „aždajama” u ovom poslu se mora boriti. 

Instagram printscreen/_tatiana.official_
Tatiana Pejčić

 

Na sceni je imala tremu i priželjkivala je da joj Marija Šerifović da glas, kako bi mogla da je izabere za svog mentora. Međutim, to se ipak nije dogodilo, jer joj jedino ona nije uopšte dala glas. 

- Nije mi bilo svejedno kada sam videla da mi Marija nije dala glas, a to sam toliko priželjkivala. Sam taj odabir mentora je bio jako zanimljiv, jer sam se na kraju odličila za Karleušu, koja me je “uništila komentarima”, ali i rekla da će od mene napraviti mega mačku - ističe Tatiana i dodaje: 

- Nepogrešivo je svaki put birala pesme i u svakom krugu sam imala direktan prolaz. Potpuno je promenila moj imidž i tačno je znala šta radi. Kada je čula da sam devica u horoskopu, jauknula je i upravo te sekunde se desio naš klik.

I iako je uz Karleušinu savete uspela da dogura do samog vrha, najveća ironija je upravo ta da ju je Marija Šerifović nakon takmičenja pozvala da joj peva na rođendanu i onda je to nekako postala tradicija, pa je osim rođendana, Tatiana pevala kako na slavljima, tako i na slavi u domu Šerifovića. 

Nažalost, Marija je bila sprečena da prisustvuje promociji Tatianine nove pesme pod nazivom „Antigona”, ali su zato ostale kolege bile tu i pružile maksimalnu podršku. 

- Ovo je pesma koja pomera iz ose. Nekako volim da se inatim sa baksuzlukom i iako mnogi kažu da je 13 baksuzan broj, sigurna sam u to da će meni biti srećan. Definitivno sam ja Antigona, mogu da se suprotstavim bilo kome - završavam pevačica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike