Ko je bio Nemanja Vuković, stradala zvezda „Granda": Žene su ga obožavale, kolege sa njim uživale, a ovaj pevač bio mu je idol

07.03.2023

10:30

0

Poginuo je sinoć, kod Dobanovačke petlje

Ko je bio Nemanja Vuković, stradala zvezda „Granda": Žene su ga obožavale, kolege sa njim uživale, a ovaj pevač bio mu je idol
Nemanja Vuković - Copyright Instagram screenshot / nemanjavukovicc

Nemanja Vuković (22), nekadašnja „Zvezda Granda", poginuo je sinoć kod Dobanovačke petlje kada je na njega naleteo autobus. Mladić je najpre imao saobraćajku, a prema rečima očevica, iz auta je izašao u svesnom stanju, pa počeo da trči.

U tom trenutku je nastradao, što je mnoge ostavilo u potpunom šoku.

 

 

Vuković se u „Zvezdama Granda" takmičio tokom sezone 2018/2019. godine. Žiri ga je obasipao pohvalama što zbog pevanja, tako i stasa, a mentorka mu je bila Jelena Karleuša koja je sve vreme navijala za njega.

Poreklom je iz Foče, gde je išao i u srednju Ekonomsku školu, a pored toga pevao, te svirao klavijaturu.

Jednom prilikom, prenosili su mediji, kazao je kako je u slobodno vreme voleo da šeta, izlazi s društvom... Za sebe je pričao i kako je tvrdoglava, ali i harizmatična osoba. Bio je i veliki miljenik nežnijeg pola.

 

 

Idol mu je bio Peđa Medenica, sa kojim je u jednom trenutku i sarađivao.

Posle takmičenja u čuvenom talent-šouu bila su mu otvorena mnoga vrata. Klubove bi punio „do vrha" i sa brojnim se kolegama družio - s Gogom Gačić, Aleksandrom Bursać... Krajem ovog meseca, inače, trebalo je da nastupa sa Slađom Alegro, koju su tužne vesti ostavile u šoku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike