Marija Karan nosi kupaći od 50.000 dinara: Glumica se pohvalila čime raspolaže

16.09.2023

15:54

0

Komplimenti na račun njenog izgleda su pristizali sa svih strana

Marija Karan nosi kupaći od 50.000 dinara: Glumica se pohvalila čime raspolaže
Marija Karan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Marija Karan je tokom leta pratioce na društvenim mrežama počastila sa nekoliko provokativnih fotografija u kupaćim kostimima. 

Naime, nedavno je pažnju privukla veoma neobičnim kupaćim kostimom sa lancima, a sada se pohvalila novim. U pitanju je crni jednodelni kupaći kostim poznato brenda čija cena je paprena. 

Glumica je pozirala pored bazena u kupaćem kostimu marke Balmain, koji prema podacima sa sajta košta čak 490 dolara, što je 54.000 dinara. Ovaj kupaći je istakao sve Marijine obline, a pratioci su joj delili komplimente na račun izgleda.

 

Mediji su krajem prošle godine pisali o obračunu između Marije Karan i Vladana Balabana. Kako se navodilo, bivši par se posvađao po izlasku iz restorana, došlo je i do fizičkog okršaja, a slučajni prolaznici pozvali su patrolu policije, jer su u Francuskoj ulici na krovu automobila "porše" videli glumicu. 

Policija je odmah reagovala, a po izlasku na teren su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a epilog ove situacije javnosti nije bio poznat.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije koje svedoče da se Marija ponovo zaljubila i da je u vezi sa Markom Gvozdenovićem, sinom crnogorskog političara Branimira Gvozdenovićaali glumica o tome nije želela ni reč da kaže. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike