Marija Karan uživa sa sinom na plaži u Meksiku: Jedna stvar je zbunila sve! (FOTO)

30.01.2023

17:45

0

Glumica je svojom garderobom izazvala lavinu komentara

Marija Karan uživa sa sinom na plaži u Meksiku: Jedna stvar je zbunila sve! (FOTO)
Marija Karan - Copyright Instagram printscreen/marakaran

Glumica Marija Karan od nedavno ima novu ljubav, bogatog Crnogorca, koji je pre samo pola godine stupio u brak, koji ubrzo i okončan. 

Marija je sa novim izabranikom dočekala Novu godinu, a sada je rešila da malo odmori pa je sa sinom otputovala u Meksiko.

Marija često na svom Instagram nalogu objavljuje fotografije sa ove destinacije, a poslednjom objavom izazvala je brojne komentare, a svima je bilo čudno samo jedno.

Instagram printscreen/marakaran
Marija Karan sa sinom

Naime, ona je objavila fotografiju sa plaže dok se njen sin igrao u pesku, a svi su primetili da je Marija u bundi i sunčanim naočarama, a njen sin je u kupaćem kostimu, a komentari su se samo nizali.

"Zašto si u bundi?", "Što si ti u bundi, a sin u kupaćem, ništa mi nije jasno ovde", samo su neki od komentara.

Instagram printscreen/marakaran
Marija Karan

Inače, čovek koji je osvojio Marijino srce sin je jednog od najkontroverznijih crnogorskih političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS.

Mlađi Gvozdenović prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije “Iron Investments and Advisory”.

Novi dečko Marije Karan takođe ima brak iza sebe, on se na leto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

Story.rs
Marija Karan i Marko Gvozdenović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike