Legendarni glumac umešao prste! On je upoznao Brenu i Bobu, zbog njega su zajedno više od tri decenije

23.06.2022

19:13

1

Mnogi su mislili da je drugi čovek zaslužan za to

Legendarni glumac umešao prste! On je upoznao Brenu i Bobu, zbog njega su zajedno više od tri decenije
Lepa Brena i Boba Živojinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ljubavnu priču Lepe Brene i Bobe Živojinovića znaju svi, ali je malo onih koji su upućeni u to ko je njih dvoje upoznao. Pričalo se da je do prvog susreta došlo na inicijativu Rake Đokića, pevačicinog tadašnjeg menadžera, ali nije se tako odigralo.

Legendarni Bata Živojinović je, nekoliko godina pre smrti, u jednom intervjuu ispričao da je baš on bio taj koji je "umešao prste", te da su se preko njega teniser i pevačica upoznali.

Antonio Ahel/ATAImages
Lepa Brena i Boba Živojinović

- Sećam se da me je Boba na premijeri zamolio da ga upoznam sa svojom partnerkom iz filma i ja sam mu rado izašao u susret - ispričao je tada glumac.

I sama Brena je potvrdila jednom prilikom da je tako bilo.

- Bata me je onako krajičkom oka pogledao, zagrlio me i rekao mi da se tu nalazi njegov prezimenjak. Nisam znala o kome se radi, a onda mi je objasnio da je tu Boba Živojinović, u smislu „šta radiš sada ovde, idi tamo kod njega“ - izjavila je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bata Živojinović

Sve ovo se desilo posle premijere filma "Hajde da se volimo" 1987. godine u beogradskom Domu sindikata. Četiri godine kasnije, Brena i Boba su se venčali i danas, više od tri decenije kasnije, imaju jedan od najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike