Vukašinović se oglasio u jeku drame: Na kiseoniku sam, imam vodu u plućima!

21.08.2023

17:50

0

Milić se nalazi u Urgentnom, zbog problema sa disanjem koji ga muče

Vukašinović se oglasio u jeku drame: Na kiseoniku sam, imam vodu u plućima!
Milić Vukašinović - Copyright Printscreen Blic tv

Roker Milić Vukašinović nedavno je bio „zaglavio" u Urgentnom centru zbog aneurizme, a sada - navodno je ponovo završio na klinici i to na Opštoj intenzivnoj nezi u Urgentnom, zbog problema sa disanjem.

Oglasivši se za jedne medije, otkrio je detalje svog stanja pa naglasio kako već sve ide na bolje, ali da noćas - nikako nije bilo tako.

„Pa rekli bi mi lekari..."

- Imam vodu u plućima, na kiseoniku sam od jutros. Sada se osećam malo bolje, ali noćas oko tri je bilo strašno. Negde je neko rekao da imam sepsu, ali nemam, problem je u disanju, inače bi mi rekli lekari - izjavio je on.

Podsetimo, Milić je i nedavno bio primljen u Urgentni centar, kada su nakon ultrazvuka utvrdili da mu je hitno potrebna operacija aneurizme na nozi.

- ...Vrlo teška operacija, trajalo je dva sata, promenili su mi venu na levoj nozi, bilo je komplikovano. Celu butinu su mi izrezali da bi izvadili aneurizmu koja je bila uvećana pet puta, i ugradili su mi veštačku venu. Aneurizma kada pukne, umirete za dva minuta, a meni je pretila opasnost da će mi amputirati nogu, sreća pa su mi spasili život. Prijatelji su mi obezbedili najbolje doktore – kazao je onda on.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike