Kejt Vinslet nema problem sa golotinjom u filmu: Ne razmišljam šta misle kad me vide u toplesu!

12.09.2023

16:35

0

Glumica ima puno iskustva u škakljivim scenama

Kejt Vinslet nema problem sa golotinjom u filmu: Ne razmišljam šta misle kad me vide u toplesu!
Kejt Vinslet - Copyright Profimedia

Kejt Vinslet dobro je zapažena u filmu "Titanik" iz 1997. godine, a osim o istorijskom trenutku i ljubavnoj priči i danas se pominju scene u kojima je potpuno obnažena.

Međutim, glumicu iritiraju takva pitanja, naročito u susret novom filmu "Lee" gde će ponovo imati se*si scene. Ona je o kadrovima gde je u toplesu nedavno progovorila, istakavši da joj je suvišno da troši vreme na takva pitanja.

- Ne razumem uopšte u čemu je drama s golotinjom pred kamerama, ne želim da trošim svoju energiju na takve stvari, kao i da postavljam sebi pitanja šta će drugi misliti kad me vide u toplesu - otkrila je za Vog i zatim pomenula svoje godine.

- Prihvatam sebe, svoje godine i svoje telo kakvo god da je, pa nisam tražila da članovi ekipe koji nisu bili direktno uključeni u snimanje napuste set kad smo snimali golišave scene - izjavila je Kejt, koja je film snimala ranije u Dubrovniku.

Profimedia
Kejt Vinslet

Bivši hotelski kompleks Kupari poslužio je kao kulisa ruševina iz Drugog svetskog rata, a Kejt se na snimanju okliznula, pa su producenti zatražili lekarski pregled u dubrovačkoj bolnici.

Inače, glumica je nedavno otkrila da su je tokom njene rane karijere u Holivudu često pitali o kilaži na audicijama. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike