Supruga Marka Bulata se bori za zdravlje i ne posustaje: Sve i da završim u tim kolicima, bitno mi je da u glavi ostanem kako treba!

11.09.2023

21:55

0

Par se pojavio na jednom događaju, pa su se čak i sporečkali naočigled svih - Mariju pozitivan duh ne napušta

Supruga Marka Bulata se bori za zdravlje i ne posustaje: Sve i da završim u tim kolicima, bitno mi je da u glavi ostanem kako treba!
Marija i Marko Bulat - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marko Bulat nedavno je progovorio o lošem zdravstvenom stanju svoje supruge Marije i otkrio da ona ima problema sa kičmom, te da su joj pršljenovi naprsli na tri mesta. Objavivši fotografiju iz bolnice, Marija je i sama mnoge bila zabrinula.

Podsetimo, žena ovog pevača boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije; pevač joj je u teškim trenucima svakako najveća podrška, a pošto su se sada zajedno pojavili na jednom događaju, ona je i javno progovorila o svojoj borbi.

„Operacija je zadnja solucija!"

Marija Bulat, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Sve se zakomplikovalo na moru, nismo znali šta je dok nismo došli u Beograd i uradili magnet, gde su mi konstatovali tri preloma kičme, skolioze, kifoze i sve moguće dijagnoze sa kičmom, operacija je zadnja solucija, pa idem na terapije svaki dan po ceo dan; koštaju, bolne su i zahtevaju mirovanje, ali eto, hvala Bogu hodam, potrajaće to - kazala je, a onda dodala:

- Markova podrška i porodice mi mnogo znači, bez njih ne bih mogla, jer sam u nekim momentima bila nepokretna i htela sam da im izrazim zahvalnost kada sam sve podelila javno i da podelim to sa nekim drugim ljudima koji prolaze kroz isti problem - istakla je za jedne medije Marija, pa onda otkrila i kako je reagovala kada je saznala da ima tri preloma.

- To se sad ispituje, očigledno je to neki nedostatak nekog vitamina, nije dobro što to puca samo, ali ja ne želim da verujem da je nešto loše, biće sve to dobro - izjavila je onda, priznajući da joj uopšte nije lako.  

- Bez supruga ne bih mogla ništa, iako je sad nešto malo ljut, kako on meni zna da uvali da dobijem šećer i tako - „pecnula" je u jednom momentu supruga, pa nastavila:

- Deca to toliko ne osećaju... Borim se, molim i pozitivna sam, verujem da mora da bude dobro, pa sve i da završim u tim kolicima, bitno mi je da u glavi ostanem kako treba, biće to sve okej - zaključila je ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike