Bulat otkrio stanje supruge: Marija trpi jake bolove, njeno stanje je ozbiljno! Tri pršljena su joj naprsla!

04.09.2023

11:16

0

Pevač je veoma zabrinut

Bulat otkrio stanje supruge: Marija trpi jake bolove, njeno stanje je ozbiljno! Tri pršljena su joj naprsla!
Marija i Marko Bulat - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Fotografija Marije Bulat u invalidskim kolicima uznemirila je mnoge koji su se zapitali šta se dešava sa suprugom Marka Bulata, te je pevač u teškom trenutku otvorio dušu i ispričao sa čime se suočava.

On je rekao da Marija ima oboljenje kičme, te svakodnevno ide na terapije, a njeno stanje ga je, priznaje, veoma uplašilo. Marija već godinama ima kardiovaskularne probleme, te je često u bolnici, a nakon njenih emotivnih reči upućenih Marku, on je ispričao kako se ona sada oseća.

Instagram printscreen/marija_bulat
Marija Bulat

- Fotografija u invalidskim kolicima je iz vremena kada je bila na magnetnoj rezonanci. Tada smo i saznali sa kakvim se problemom suočava. Ona prolazi kroz težak period koji dugo traje. Njeno zdravlje nije dobro, a na toj slici se odražava njeno stanje. Već sada u pola 10 je budim i idemo na terapiju - istakao je pevač, pa dodao na kakve terapije ide.

Razmatra se operacija

- Ona je od ranog jutra teško. Marija ima 16 diskus hernija, a pršljenovi su joj naprsli na tri mesta. Sve se to dešava zbog degenerativnih promena na kičmi. Ima skoliozu i kifozu. Sada ide na te struje i lasere da bi se njeno telo regenerisalo. Dve nedelje mora na terapiju, na obezboljavanje. Više je nego ozbiljno jer je u ogromnim bolovima. Terapije na koje odlazi su jako mučne. Kada završi sa time videće se da li će morati na operaciju. O tome razmatra tim lekara koji pomno prati njenu situaciju. Mojoj ženi je sa 37 godina kičma potpuno propala. Situacija je mnogo nezgodna - zaključuje Bulat za Informer.

24sedam/Danica Božović
Marija Bulat

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike