Nada Obrić kroz suze o nedaćama koje su je snašle: Život me nije mazio, ali mirna ću da odem, kad dođe vreme za to!

10.09.2023

17:28

0

Kako kaže - još se ne da i uvek uspeva da pronađe način kako da hrabro nastavi dalje

Nada Obrić kroz suze o nedaćama koje su je snašle: Život me nije mazio, ali mirna ću da odem, kad dođe vreme za to!
Nada Obrić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nada Obrić otvorila je dušu u okviru jedne emisije, pa kroz suze progovorila o svim strahotama koje su je snašle na polju zdravlja. Naglasila je da joj nimalo nije bilo lako, ali da je uspevala da pronađe način kako da se izbori za sebe.

U jednom trenutku je imala 45 kilograma, teško se kretala, ali i tada ju je napred „vodio pozitivni inat" - kao i još mnogo puta u životu.

- Divno sam. Šta mi fali? Stvari koje su se meni izdešavale, da sam preživela tri karcinoma na tri mesta, a jedan s drugim veze nema. To je tog momenta svest da li ideš ili ostaješ, borba je strašna pred tobom - počela je ona u „Premijeri - Vikend specijalu", pa nastavila i o tome kako su joj se naslednici borili sa, tada, novonastalom situacijom.

„Najtrašnije je pasti!"

Nada Obrić, Printscreen ,,Sceniranje"
 

- Noći provodite u razgovoru sa sobom. Svakom čoveku preporučujem da je najstrašnije da padne. Naprotiv, ja kad sam saznala za dijagnozu, u ponedeljak saznajem, u četvrtak sam imala operaciju. Kad dođe noć i legneš sama sa sobom onda je frka u glavi. Tu su deca i kad vidiš koliko se deca bore da ne prihvate tu činjenicu, onda se u nekim momentima ne zna da li oni teše mene ili ja njih. Tu želju i rešenost da mi pomognu po svaku cenu u tim strašnim noćima kad mislite da ne možete više ne mogu da opišem... Posebno posle hemioterapija, ja sam spala na 45 kilograma. Nisam mogla da šetam, da hodam... Ja sam išla sama da ćerka ne vidi. Ista neverica, isti strah, ista ljutnja. Ista molba Bogu, sve je isto - kazala je kroz suze, pa zaključila rečima:

- U takvoj situaciji je najbitnije da ste u sigurnim rukama lekara. Deca su mene tako razmazila, shvatila sam kako sam odgojila sjajne ljude. Mirna ću da odem kad dođe vreme za to. Ja se još ne dam... Čovek mora da naše razlog da se bori. Neverovatno je kako čovek shvati koliko je život lep. Pronađite motiv zbog kojeg ćete se dići. Molim gledaoce da idu kod lekara čim primete da im nije dobro. Divno je ako vam kažu da vam nije ništa. Inat me je vodio kroz čitav život, ali onaj pozitivan.

- Život me nije mazio, ali sam uvek imala neki pozitivni inat - rekla je u pomenutoj emisiji Nada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike