Nada Obrić u suzama priznala šta ju je nateralo da se bori kada se treći put suočila sa opakom bolešću: Videla sam strah u njihovim očima!

27.11.2022

15:35

0

Deca su joj uvek bila na prvom mestu i pokretač u životu

Nada Obrić u suzama priznala šta ju je nateralo da se bori kada se treći put suočila sa opakom bolešću: Videla sam strah u njihovim očima!
Nada Obrić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nada Obrić danas je gostovala u jednoj emisiji, gde je u velikoj ispovesti progovorila o najtežim životnim trenucima, deci i svojim najtežim bitkama.

Nada ističe da su joj njena deca uvek bila na prvom mestu, te da često nije sebi znala da ugodi, jer su oni bili prioritet.

- Očeigledno nisam nešto umela zato sam danas sama, ali tako sam birala, ne žalim se, ne bih ovu slobodu i svoj mir dala ni za šta na svetu. Ja sam obično biće, svako voli da voli, da bude voljen - počela je Obrićeva.

Antonio Ahel/ATAImages
Nada Obrić

Pevačica je istakla da je svog prvog supruga beskrajno volela, ali da im se energije nisu poklapale.

- Dva puta sam patila. Prvi put je bio baš kritičan, jedva sam to preživela, svaki razvod je težak. Šesnaest godina sam se borila da taj brak zadržim, ali ako ne ide bolje je da se raziđemo. Ja sam učinila sve da deca ne osete rezvod, uspela sam da pomirim prvog i drugog muža. Moj prvi muž dolazi u kuću kod mene i mog drugog muža kad god hoće i koliko hoće, da deca dožive da im je tata tu kad god hoće i koliko hoće - ispričala je ona.

Nada je uvek imala lepe reči za svom prvog supruga. Uvek je govorila da je on sjajan čovek i divan roditelj, ali da im se energije jednostavno nisu poklapale.

- Ja sam htela sve sad, a on je za sve što sam predložila rekao: "Nije to dobro, sutra ćemo". 16 godina sam ga molila, da promeni to, mi smo ostali dobri do poslednjeg dana, uvek sam ga volela do poslednjeg dana, volela sam ga kao nekog meni najbležeg. Do poslednjeg dana smo bili tu jedno za drugo - rekla je Nada.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Nada Obrić

Obrićeva je iskoristila priliku da pošalje jaku poruku podrške svima koji se bore sa opakom bolešću, sa kojom je i sama vodila bitku čak tri puta.

- Nažalost mnogo takvih ljudi danas ima, svima želim ozdravljenje, Bog je na prvom mestu kad su takve stvari u pitanju. Morate sebi postaviti pitanje: "Šta da radim". Onda treba naći razlog zašto moram i zašto hoću da se borim. Prvi put je to bila borba da preživim, jer mi deca nisu pozavršavala škole. Drugi put su oni već stasali, ali znam da sam im potrebna, a na kraju se i u meni probudila želja da budem sa njima. Treći put ponovo su bila deca u pitanju, kad sam videla taj strah u njihovim očima, i taj njihov muk, zadržane suze, strah, želja, moji unuci. Ja sam od moje Natalije, moje unuke dobila jednu poruku punu podrške, imate obavezu da se borite - zaključila je Nada Obrić u ''Premijera - Vikend specijalu''.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike