Jašara Ahmedovskog pred koncert na Tašu sve do bine pratila ova žena! S ovom pesmom počeo je šou, a i poznati su pevali s njim uglas! (FOTO)

09.09.2023

21:30

0

Pevač je zaista napravio spektakl kakav se ne zaboravlja

Jašara Ahmedovskog pred koncert na Tašu sve do bine pratila ova žena! S ovom pesmom počeo je šou, a i poznati su pevali s njim uglas! (FOTO)
Jašar Ahmedovski - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Brojni fanovi Jašara Ahmedovskog s nestrpljenjem su iščekivali ovaj 9. septembar, kada je pevač zakazao veliki koncert na beogradskom Tašmajdanu, „Vreme teče, a ljubav sve jača". Na lokaciju, on je došao na vreme i u pratnji supruge Snežane, što i ne čudi - uzimajući u obzir da mu je ona najveća podrška.

I pojedine poznate ličnosti, svakako, pojavile su se sa namerom da se dobro provedu. Među prvima, to su bile pevačica Ilda Šaulić, te njena majka Gordana.

Prepun Taš Jašar je na početku počastio hitom „Jednoj ženi za sećanje dugo", da bi potom nastavio i sa ostalima, poput „Ti pripadaš samo meni".

U razgovoru s pripadnicima sedme sile pred sam šou, Jašar je priznao da ga je danima držala trema, ali ona pozitivna.

Još tada, takođe, znao je da će mu glas zadrhtati na pesme pokojnog brata Ipčeta, jer nikako na njih nije bio, niti će biti imun.

Jašar Ahmedovski, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike