Pevačica otkrila šta joj je Darko Lazić pričao: Znala sam sa kim se švalerisao, sve njegove afere, a nije me zvao na svadbu!

09.09.2023

10:37

0

Kako kaže, udaljili su se kada je Katarinina i njegova veza postala ozbiljna

Pevačica otkrila šta joj je Darko Lazić pričao: Znala sam sa kim se švalerisao, sve njegove afere, a nije me zvao na svadbu!
Darko i Katarina Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić je nedavno sa suprugom Katarinom napravio veliko svadbeno veselje. Iako je imao preko 500 gostiju, jedna njegova koleginica nije bila pozvana.

U pitanju je Sandra Rešić, koja je otkrila da joj se Darko, pre nego što se oženio, poveravao o svojim ljubavnim aferama.

ATA Images/Antonio Ahel
Darko i Katarina Lazić

- Darkovu Katarinu sam upoznala, ali me Darko nije zvao na svadbu. Viđali smo se otkako su oni zajedno na slavama, nekim zajedničkim proslavama i tada smo ćaskale. Darko i ja se odavno znamo. Super nam je odnos i nekoliko puta smo noći provodili zajedno. Tada mi je pričao o svojim aferama, s kim se sve švalerisao i ko je bio u pitanju. Otvoreno je o svemu govorio, on je najopušteniji s ljudima koje voli - rekla je Sandra i dodala da je jedan od razloga što se više svakodnevno ne čuje s Lazićem taj što se ne odvaja od žene:

- Kad je to sve s Kaćom i Darkom postalo ozbiljno, udaljila sam se. Nije pristojno da više vremena provodi s drugaricama ili kolegama pored devojke koja će mu kasnije postati žena. Kad sam s njom pričala, samo sam rekla: "Kaća, drži uzde čvrsto, kako znaš i umeš." Eto, vidim da im super ide i mnogo mi je drago zbog toga.

ATAImages/M. M.
Sandra Rešić

Pevačica i bivša rijaliti učesnica je pričala i o Lazićevim učestalim skandalima u saobraćaju.

- Objasnila sam Darku da ne sme više da stavlja glavu u torbu. Rekla sam mu da svaki put kad mu padne na pamet da brzo vozi pomisli na decu, ženu, majku... Onda će da se smiri. Stalno samo viče: "Ma pusti me, bre!", tako da njemu s te strane nema pomoći. Doveo je sebe u situaciju da svaki naslov koji se pojavi u medijima o njemu bude loš, a to je šteta jer je pevač s prelepim glasom - ispričala je pevačica za Svet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike