Velika transformacija Ninove ćerke! Pre nego što je oslabila, doradila usne, dekolte, drugovi pevačicu zvali „Sandra brat" (FOTO)

19.03.2023

11:45

1

Pevačica je svojevremeno istakla da nijedna devojka to ne želi, a posebno ona koja bi da se bavi javnim poslom

Velika transformacija Ninove ćerke! Pre nego što je oslabila, doradila usne, dekolte, drugovi pevačicu zvali „Sandra brat" (FOTO)
Sandra Rešić - Copyright ATAImages/M. M.

Pevačica Sandra Rešić, naslednica pokojnog pevača Nina Rešića, godinama je mučila muku s viškom kilograma. Javnost ju je zapazila još 2013. godine, kada je počela kroz „Zvezde Granda" da krči svoj put ka uspehu u kom danas uživa.

Tada, simpatična bucka istakla je tokom jedne od sezona kako su je drugovi zvali „Sanda brat", ali da nijedna devojka tako nešto ne želi, posebno ona koja bi da se bavi javnim poslom. Vremenom, uspela je da maksimlano da se dotera, prenosili su domaći mediji i, njeni fanovi bili su oduševljeni tom tranformacijom.

Oni kojima je, pak, zasmetalo što se poslužila i izvesnim estetskim zahvatima ne bi li izgledala što bolje, u jednom periodu počeli su da je prozivaju „starletom".

Ali i taj „nadimak" brzo je nestao.

- Ljudi mi sa lažnih profila pišu sve i svašta i nazivaju me starletom. Šta koga briga šta ja radim na sebi za svoje pare? Šta sve devojke koje se ne bave javnim poslom rade na sebi od estetskih operacija, a ja sam samo povećala grudi i malo usta. Trenutno sam zadovoljna svojim izgledom i zato više ništa ne planiram da radim – istakla je Sandra jednom prilikom na Instagramu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike