Prva izjava Darka i Katarine nakon crkvenog venčanja: Siguran sam da nas moj otac gleda odozgo! Otkrio i da Ana Sević dolazi na veselje

30.08.2023

17:44

0

Pevač nije skrivao da ima tremu, a mlada je priznala da je ovo zamišljala još kad su prvi put bilo zajedno.

Prva izjava Darka i Katarine nakon crkvenog venčanja: Siguran sam da nas moj otac gleda odozgo! Otkrio i da Ana Sević dolazi na veselje
Katarina i Darko Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Darko Lazić i njegova supruga Katarina danas su obavili crkveno venčanje, a sada su došli ispred restorana gde će se obaviti veselje. 

Oni su zajedno stali pred brojne medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam, te otkrili i kako se osećaju.

- Ova mlada ne može da se kupi, nema cenu. Platio sam svojim životom da budem samo njen - rekao je Darko, pa otkrio kada će na medeni mesec:

- Još nismo odlučili gde ćemo na medeni mesec, mislili smo posle svadbe, ali ne možemo zbog mog posla. Videćemo u januaru najverovatnije. 

Očekivano, Darku na današnji dan najviše nedostaje otac Milan.

- Ne volim da pričam o tome. Moj otac je Katarinu voleo i ranije i siguran sam da nas gleda odozgo i da je srećan - ispričao je pevač.

24sedam/Danica Božović
Darko i Katarina Lazić

Iscrpele ga pripreme

Pevač je otkrio da, iako je srećan, same pripreme i sve što se dešavalo ga je iscrplo.

- Nisam znao da venčanje ovoliko iscrpi energiju. Biće do 2, 3 sigurno, sutra ručak, samo porodica. Imao sam veliku tremu, vidim i sada da su gosti došli, opet moram da kažem, ako sam nekog zaboravio da pozovem, da mi ne zameri. Biće još slavlja i dece, neću nikog zaboraviti sledeći put. 

Stiže i Ana Sević

Darkova ćerka Lorena od jutros je bila prisutna na venčanju, a sada je Darko potvrdio i nagađanja da će njegova bivša doći na veselje.

- Tu je Lorena, a Ana ako već nije stigla, uskoro će doći - rekao je pevač.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darkova ćerka Lorena iza mladenaca

Ne poklapaju im se mišljenja

Kako je poznato da u Darko i Katarina bili zajedno i pre 14 godina, oni su otkrili da li misle da bi se venčali i da su ostali od tada zajedno. Međutim, mišljenja im se ne poklapaju.

- Mislim da je sad pravo vreme, pogotovo kad sam ja u pitanju. Ja sam se smirio sam, ne može niko mene da smiri. Ali mislim da smo tada ostali zajedno, da možda ne bi bilo ovako - rekao je Darko, a Katarina se nadovezala:

- Prelepo se osećam što sam njegova posle toliko godina. On za mene nije pevač Darko Lazić, on je moj dečko od pre 14 godina. Ja sam stalno sa njim, tako da nismo razdvojeni nikad. I kad smo se upoznali, ovo sam zamišljala ovako.

Šta su mladenci još ispričali pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike