„Tu sam ako treba da se fizikališe!" Ovako se Vaskrs slavi u domu Saše Kovačevića: Jedno mu je posebno važno!

15.04.2023

19:30

0

Pevač se uvek trudi da za praznike posao ostavi po strani, pa dane provede okružen najmilijima

„Tu sam ako treba da se fizikališe!" Ovako se Vaskrs slavi u domu Saše Kovačevića: Jedno mu je posebno važno!
Saša Kovačević - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Saša Kovačević se uvek maksimalno potrudi da praznične dane provede strogo u krugu najbližih. I kada bi radio za Vaskrs, tešilo bi ga to što je sa članovima svog benda, s kojima je izuzetno blizak. Sa porodicom i izabranicom Zoranom Tasovac ipak mu je najlepše, pa je ovoga puta posao ostavio po strani.

 - S obzirom na to da je javni posao malo drugačiji i da mi nemamo jasno određeno radno vreme, volim da budem sa svojom porodicom i najbližima za Vaskrs i Božić. To su najlepši hrišćanski praznici i trudim se da tih datuma ostavim posao po strani... Roditelji su brata i mene vaspitali da praznike provodimo u krugu porodice. Kada nismo bili u Beogradu, bili smo na selu kod tetke ili ujaka. Za taj period me vežu najlepše uspomene - rekao je za „Alo" Kovačević, pa nastavio o tome ko je za šta zadužen kada je priprema trpeze za Vaskrs u pitanju.

„One to urade bez premca!"

- Moram da budem iskren i priznam da su za pripremu trpeze zadužene dame. Ja sam tu ukoliko je potrebno da se fizikališe. Dekoracija i praznični ručak su deo posla za koji se pobrine ženski deo porodice i to urade bez premca, pa svakako nema ni potrebe da se mi muškarci mešamo - kaže Saša, pa se priseća praznika koji su mu prošli radno.

 - Moram da priznam da se dešavalo da Vaskrs provedem van kuće, ali nikada nisam dopustio da Veliki petak provedem radno. I tada kada sam radio za Vaskrs, tešilo me je što ga provodim sa svojim bendom koji smatram porodicom - rekao je on.

Saša Kovačević, ATAImages/Antonio Ahel
 

Pevač od samog početka karijere ima veliku podršku najmilijih, a upitan na koji način uspeva da im se oduži za sve, odgovorio je:

- Verujem da se svaki roditelj trudi da pruži samo najbolje svom detetu, a to su radili i moji. Moji roditelji su se trudili da Radetu i meni priušte sve što mogu u tom trenutku, a nekada i mnogo više nego što su mogli. Danas se nas dvojica trudimo da roditeljima priuštimo miran život sa dosta putovanja. Oni su već u nekim godinama kada nisu raspoloženi da putuju toliko često kao ranije. Pretpostavljam da se s godinama smanjuju apetiti. Ne uspeva mi svaki put, ali bih bio najsrećniji kada bi samo uživali u tom penzionerskom načinu života bez ikakve brige.

Takođe, Zoranina podrška jako mu je važna.

„Zahvalan sam!"

- Zorana i porodica su moj najveći oslonac. Beskrajno sam im zahvalan na tome što su temelj svega velikog što dostignem u karijeri. Siguran sam da nije lako pratiti me u svemu što nosi moj posao, ali ambicije su jedno, a želje drugo. Trudimo se da spojimo jedno sa drugim i da od svega što žrtvujemo napravimo nešto zbog čega će se žrtva isplatiti - objasnio je on, pa se dotakao šuškanja da je težak saradnik.

- Istina je da je teško sarađivati sa mnom. Moj brat Rade i ja znamo šta želimo kao krajnji rezultat i ne odustajemo dok se to ne ostvari. Imamo visoke kriterijume, pa od saradnika očekujemo da se to ispuni, a činjenica da mi ne odustajemo od svojih ideja nekada zna da bude jako naporna za naše saradnike i kolege - izjavio je za pomenute medije on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike