„Testiranja su trajala danima..." Saša Kovačević osvrnuo se na svoju bitku za zdravlje: Samo se zbog jednog vratio poslu!

02.08.2023

21:45

0

Pevač je uspeo da povrati snagu i nastavi druženja sa fanovima

„Testiranja su trajala danima..." Saša Kovačević osvrnuo se na svoju bitku za zdravlje: Samo se zbog jednog vratio poslu!
Saša Kovačević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Saša Kovačević nedavno je bio u fokusu zbog problema sa zdravljem. Dugo nije mogao ni da nastupa, što mu je kao nekome ko je dosta posvećen poslu zasigurno teško palo.

Osvrnuvši se na svoje muke za jedne domaće medije, naglasio je da to inače ne voli da radi, već da je čovek koji uglavnom gleda samo pravo, u budućnost. Ipak, ne krije koliko ga je sve to poremetilo, kao i koliko mu je drago što sada ponovo može da se druži sa svojom publikom, jer je zvanično „stao na noge".

Saša Kovačević, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Smršao sam sigurno jedno pet kilograma, ali dobro, bitno je kako se čovek oseća, a ja se sada osećam veoma dobro. Smatram da mi se povratila snaga i zbog toga smo nastavili da radimo koncerte i imamo nastupe. Definitivno ne bih nastupao da se osećam loše. Period kakav je bio je prošao, tako da se ne vraćam na te stvari koje nisu bile baš sjajne, već uvek gledam u budućnost. Ne znam šta je to bilo, izgleda da se nagomilalo svačega s obzirom na to da živimo nekim bržim tempom i bržim životom. U nekom trenutku se verovatno zadesi neka vrsta stresa što je dodatni okidač i to je to - počeo je Saša za „Telegraf", pa nastavio o virusu koji je „prošao kroz njega kako je prošao, a deca, koja ga inače prenose, mogu da ga i ne osete".

- Virus koji je prošao kroz mene, kako mi govore doktori, je virus koji prenose deca, znači nešto što u stvari deca ni ne registruju. Čak i cela moja porodica je preležala isti i to bukvalno bez kašlja, temperature i svega, ali eto, meni je napravilo nešto sa krvnom slikom što nije bilo sjajno tako da su me ostavili u bolnici osam, devet dana na raznim testiranjima. Bogu hvala ustanovili smo nakon svih tih analiza šta je i samo kažem, neka inicijalna kapisla se desila, da to baš u tom trenutku ispadne tako - objasnio je on.

Trenutno, Kovačević boravi na crnogorskom primorju, poput brojnih kolega koje tamo sada pesmom uveseljavaju brojnu publiku. S pomenutim medijima susreo se u jednom restoranu brze hrane, što je bilo pravo iznenađenje, uzimajući u obzir koliki je pevač pobornik fitnesa i zdravog života.

- Ne znam baš da li je ovo brza hrana, ja više „fast fud" doživljavam kao nešto što može s nogu da se pojede. Ovo je restoran u koji sam dolazio i kao mnogo mlađi, kao klinac, tako da volim divne ljude i divnu hranu ovde. Nisam neki tip koji sad voli neki glamur, nego samo da je dobra hrana i da je osoblje na nivou - istakao je on.

Saša Kovačević, Antonio Ahel/ATAImages
 

Za samo primorje, takođe, veoma je vezan.

- Baš sam nedavno pričao da su mi počeci same karijere vezi za crnogorsko primorje, za Herceg Novi, tako da volim primorje zato što ima dosta naših ljudi koji dolaze ovde. Uglavno su nam žurke fenomenalne. Ide lepo, pogotovu što sam izbacio dve nove pesme - prokomentarisao je za pomenute medije tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike