Otac Anđele i Nađe oprostio ženi skandal! Ona mu uputila javno izvinjenje: Boriću se za našu ljubav

09.09.2023

08:45

0

Ponovo objavljuju zajedničke fotografije na kojima su zagrljeni

Otac Anđele i Nađe oprostio ženi skandal! Ona mu uputila javno izvinjenje: Boriću se za našu ljubav
Copyright Instagram printscreen/milica__ralevic

Zoran Đorđević, otac jutjuberki Anđele i Nađe je nakon razvoda sa majkom svojih ćerki uplovio u emotivnu vezu sa Milicom Ralević sa kojom je imao ozbiljnu raspravu, kada ga je napustila, ali po svemu sudeći, nekoliko dana kasnije, došlo je do pomirenja

Naime, Milica je putem Instagrama uputila Zoranu izvinjenje uz video-snimak njihovih zajedničkih fotografija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Đorđević (@zoks975)

 

- Ne plaši se, uvek ću biti kraj tebe da te zagrlim i da ti kažem da si ti moj život. Ne dozvoli da te strah savlada, uvek ću biti uz tebe i boriću se za našu ljubav, jer je to najvrednije što imam. Volim te puno, jedini moj! Jednom sam te povredila i tebe i tebi bliske ljude to sebi više neću da dozvolim, iz revolta u afektu sam rekla mnoge laži o tebi nama koje nemaju veze sa istinom - napisala je ona i dodala: 

Instagram printscreen/milica__ralevic
Milica uputila izvinjenje Zoranu Đorđeviću

- 100 puta sam se izvinula i još 100 puta ću ako treba jer u ljubavi nema ponosa i dostojanstva jer samo želim da mi budeš srećan i da budem srećna. Ništa od ovoga nisi zaslužio jer si ti od prvog dana našeg upoznavanja stajao uz mene i nisi dao da me neko popreko pogleda, a ja nisam smela da dopustim ovakve stvari da nam se dese nisam smela da poklenknem i padnem pod uticajem raznih izmišljotina i laži o tebi. Izvini ljubavi i ovako javno... Volim te - napisala je Zoranova nova izabranica.

Ukoliko je verovati društvenim mrežama Milica i Zoran sada žive pravu ljubavnu bajku, a on se ophodi prema njenoj deci kao pravi otac, te nije propustio ni odlazak u školu, a na storijima  „pucaju” romantične selfi fotografije. 

Podsetimo, pošto su jutjuberke Anđela i Nađa rešile da napuste oca Zorana, zajedno sa majkom i sada žive u Francujskoj rivijeri, on više ne želi nikakav kontak sa njima, a od njihove majke se i razveo

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike