Otac odbeglih jutjuberki zvanično razveden od njihove majke: Sutra kap krvi da im treba da prežive ne bih im dao

23.02.2023

22:09

0

Zoran Đorđević kaže da ne postoji mogućnost da se pomiri sa ćerkama

Otac odbeglih jutjuberki zvanično razveden od njihove majke: Sutra kap krvi da im treba da prežive ne bih im dao
Copyright Printscreen Youtube/Andjela&Nadja

Zoran Đorđević, otac jutjuberki Anđele i Nađe koje su rešile zajedno sa majkom da napuste oca, oglasio se i sa pratiocima podelio nove detalje porodične drame. Naime, kako je objasnio, on i supruga Tina su i zvanično razvedeni.

- Juče smo se Tina i ja zvanično razveli. One su prekinule odnos sa mnom i tako će ostati. Verovatno su one tako to i žele. Nismo se nijednom čuli otkako su one otišle. Ja sam taj koji je najviše pogođen, one su mene ostavile, a ne ja njih. Psihički sam mnogo bolje nego ranije - priča Zoran i ističe da nikada neće oprostiti ćerkama i supruzi što su ga napustile: 

- Ako su ta dece želela da se udalje od mene, znači da su imale takav razlog... One su mene time jako povredile - rekao je Zoran u lajvu na Instagramu. 

Printscreen Instagram//zoks975
Zoran Đorđević

 

Nekoliko minuta kasnije, uključio se u lajv na TikToku gde je ponovo govorio o istoj temi, ističući da se nikada neće pomiriti sa ćerkama

- Meni je i sad teško. Ja se nikada neću pomiriti sa njima. Sutra kap krvi da im treba da prežive ne bih im dao. Pre bih se pomirio sa Tinom, koju sam ja birao i koja je birala mene, nego sa Anđelom i Nađom - rekao je Zoran, što je uznemirilo njegovog parnera u lajvu.

- Uuu, Zorane ne moj to govoriti - odregovao je on.

- Jako sam povređen. Imaćeš sutra dete. Videćeš kad ga budeš podigao, kad im budeš dušu dao. Ne interesuju me balkanski standardi - pričao je Đorđević.

Inače, Zoran Đorđević je i ranije veoma oštro govorio o ćerkama i supruzi koje su ga napustile, ističući da su dužne da mu vrate sav dug na ime stanova i kredita koje je dizao zbog njih. 

Printscreen Instagram//zoks975
Zoran Đorđević

 

- Kada želite da napustite porodicu i nestanete, kao što ste vi uradile meni, morate da budete spremi da očistite sve za vama. Ne može i jare i pare. Anđelina i Nađina ideja jeste bila da se otvori Jutjub kanal, taj kanal sam ja otvorio, jer su one bile maloletne. Ja sam ugovor potpisao i prvih 30.000 evra u marketing sam uložio ja. Niko od nas nije znao da će one od toga da zarađuju. Kada su ozbiljan novac zaradile, pitao sam ih čime žele da se bave, a one su rekle da hoće da im to bude posao. Tada sam im rekao da moraju time ozbiljno se posvete - ispričao je jednom prilikom Zoran i dodao:

- Plaćao sam stan i ja sam garant za nekretninu u Nici, ali ne znam da li su one tamo. Izašao sam sa jednom malom torbicom i uzeo stan u Parizu. Kuću vam ostavljam. Imate rok između 15. decembra i 1. januara da uzmete sve što želite, posle toga biću prinuđen da sve izbacim pre nego što budem predao kuću - rekao je ranije Zoran, pa nastavio oštro: 

Printscreen Youtube/Andjela&Nadja
Anđela i Nađa Đorđević

 

- Prodale ste me kao kilo krompira. Ni sa neprijateljem se ne radi ovo što ste vi meni uradile. Tog dana je trebalo da potpišemo papire, da 25 godina sebi stavim omču oko vrata i isplaćujem ovo. Onog trenutka kada ste rešile da me napustite, morate da znate da imate obaveze. Tina, 2017. godine si u firmi dobila 50.000 evra, a sada si dobila otkaz. Džaba lažno bolovanje koje ste otvorile ti i Anđela. Ti ćeš morati da vratiš 50.000 evra i kredit od 17.000 na zajedničkom računu. To zakon nalaže. Ja sam hteo sve da plaćam, sada nemam tu obavezu. Nemamo zajedničku imovinu, podneo sam zahtev za razvod braka. Da nije bilo mene ništa ne biste uradile u životu. Da vas ja nisam terao da sve ovo radite, ne biste ni radile ništa. Jeste li me napustile? Pa šta će vam onda moj novac? Pokriću sve troškove i za nalog i ovih 50.000 samo da mi daš sporazumni razvod braka, pod dva, Anđela i Nađa želim da mi vrate plac koji sam kupio uz kuću, jer hoću tu bratu da sazidam kuću i treća star: Idite svojim putem, a Anđela i Nađa da zaborave da imaju oca, za vas sa umro, ti Tina znam da nemaš ništa sa ovim - ispričao je Zoran pre tri meseca.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike