Otac Anđele i Nađe se pomirio sa devojkom posle skandala! Milica je napadnuta, pokušana je otmica dece: Onaj ko treba će ići iza brave!

05.09.2023

19:22

0

U snimku je Zoran objasnio šta se desilo i pokazao da su svi zajedno

Otac Anđele i Nađe se pomirio sa devojkom posle skandala! Milica je napadnuta, pokušana je otmica dece: Onaj ko treba će ići iza brave!
Zoran Đorđević - Copyright Instagram screenshot / zoks975

Zoran Đorđević, otac jutjuberki Anđele i Nađe, nedavno je ispričao svojim pratiocima kako se rastao od svoje partnerke Milice, koja je navodno trudna. Međutim, izgleda da je došlo do preokreta.

On je, naime, objavio na svom Instgramu snimak na kom je sa leđa usnimljen sa, pretpostavlja se, Miličinom decom. Upravo ona je taj snimak objavila na svom nalogu, u okviru storija. Međutim, njen nalog je zaključan, ali profilna je slika je ona na kojoj su Milica i on.

U poslednjem snimku, koji je objavio pre nekoliko dana, on je ispričao da su ponovo svi zajedno.

- Imali smo neke probleme, ali svi smo zajedno sad. Čekamo da dođemo u Francusku, a onda ću ja da se angažujem da one koji zaslužuju strpamo iza brave na duže. Tu su i klinci, ručkaju. Imali smo napad na Milicu u prostorijama policije i pokušaj otmice dece na graničnom prelazu. Zna osoba koja je, koja će završiti u zatvoru - pričao je Zoran u videu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Đorđević (@zoks975)

Podsetimo, Zoran je pričao ranije da je njegova devojka trudna, te da je "preživeo pakao" kada je pokupila svoju decu i napustila ga, a onda ga prijavila policiji. Kako je rekao, posle toga ga je ona molila da mu se vrati.

Potom je pričao kako je upala policija u njihov dom, za koju je rekao da ih je doveo njen bivši muž.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike