Otac Anđele i Nađe otkrio detalje rastanka sa trudnom devojkom: Policija je upala, doveo je njen bivši muž

20.08.2023

21:29

0

Zoran je ispričao da sa njom ne želi da se pomiri

Otac Anđele i Nađe otkrio detalje rastanka sa trudnom devojkom: Policija je upala, doveo je njen bivši muž
Zoran Đorđević - Copyright Instagram printscreen/zoks975

Zoran Đorđević, otac jutjuberki Anđele i Nađe rešio je da se obratio pratiocima na društvenim mrežama i do detalja opisao šta se dogodilo sa njegovom trudnom devojkom sa kojom se rastao - tačnije, koja je rešila da ga ostavi, a potom molila da mu se vrati.

- Mi smo sedeli i gledali film kada je policija upala. Policiju je doveo njen bivši muž, verovatno u saradnji sa njenom majkom, bratom i sestrom. Policija je ovde došla - započeo je Đorđević obraćanje:

Printscreen TikTok/zoks975
Zoran Đorđević

- Dobili su sve, tu prijavu napismeno, gde je taj čovek imao zabranu prilaska. Policija je uzela izjavu od svih nas i otišla. Dok su oni odlazili, ja vidim poruku na njenom telefonu: Čim policija ode, sačekaj me i ja dolazim - to je bilo sve. Milica je u međuvremenu prebijena, izbačena. To je sve po njenoj priči, ne znam šta je istina. Moguće da je sve ona ovo lagala - ispričao je Zoran u obraćanju na Instagramu i dodao:

Printscreen Instagram//zoks975
Zoran Đorđević

 

- Milica me nije prijavila, ona je tražila da se vrati, ali ja sam insistirao da kad izađe kroz ova vrata više se ne vraća. Koliko sam mogao da vidim, njoj su već oduzeli decu, kod njenog muža. Lavovski sam se borio, obezbedio advokata, ali ona je verovala majci. Majka koje je napisala da slobodno može da je ubije i izbaci negde u Nemačkoj na putu - pojasnio je Đorđević.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike