Raskinuli Ana Ćurčić i Aca Bulić: Sve je počelo da se gasi, ne znam da li je strah ili...

08.09.2023

08:25

0

Autor: B. D.

On joj je napisao poruku u kojoj je otkrio kako se oseća

Raskinuli Ana Ćurčić i Aca Bulić: Sve je počelo da se gasi, ne znam da li je strah ili...
Aca Bulić i Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pukla veza Ane Ćurčić i Ace Bulića! Makar na to ukazuje jedna od prepiski koju su vodili akteri priče u kojoj joj on priznaje da se osećaj gasi. Nakon spekulacija da su Ana i Aca Raskinuli, isplivala je i prepiska koja govori u prilog tome. 

- Stvarno sam za tebe tu, Anci, sve sta treba i ne treba. Jesu me šibale emocije opet, nenormalno sam plakao svako veče skoro, pisao pesme, vratio se u detinjstvo... Kad si izašla, znao sam da ti treba vreme da se oporaviš. I sve počelo da se gasi, opet dal iz nekog straha il osećaj ne znam. Ne, ne evo iskreno ti pišem - glasila je Bulićeva poruka upućena Ani, piše Pink.rs.

Printscreen Instagram/ana_curcic_official
Aca Bulić i Ana Ćurčić

 

Podsetimo, Anina nekadašnja kuma, Milena Kačavenda je u „Eliti” iznela brojne detalje o odnosu Ćurčićeve i Bulića, a između ostalog, ona je otkrila i da je Aca tukao Anu kada je bila trudna

- Aca Bulić je unakazio Anu od batina u osmom mesecu trudnoće i ona je izgubila to dete. Tata ga je sklonio u London. Deteta nažalost nema, a to što su oni opalili po tužnoj priči - kazala je Milena.

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike