Kuma nacionale šokirala priznanjem o Zvezdanu Slavniću: Ispao je gospodin

03.09.2023

23:15

0

Autor: B. D.

Milena ističe da ga je pljuvala samo zbog Ane

Kuma nacionale šokirala priznanjem o Zvezdanu Slavniću: Ispao je gospodin
Milena Kačavenda, Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milena Kačavenda polako, ali sigurno kreće sa raskrinkavanjem svoje nekadašnje kume i prijateljice Ane Ćurčić. Kako kaže, posle svega, Zvezdan Slavnić je ispao gospodin. 

- Meni Zvezdan ništa nije uradilo, ja sam ga opljuvala, strovalila, zbog odnosa sa njom, a ispao je veći gospodin na kraju. Da je ona ušla i rekla da želi da se pomiri sa njim i da je to njen muškarac, podržala bih je. Zoricu Marković su pitali zašto misli da je ja ne podnosim. Ja sam nju napolju prozivala jer Ana nju nije podnosila na početku. Nisam pratila od početka rijaliti tako da sam imala informacije samo one koje mi Ana da. Nikada nisam rekla da je ne podnosim - započela je Milena, te otkrila da joj se obilo o glavu to što je branila drugaricu:

Printcreen/ PINK
Milena Kačavenda

- Ispala sam magarica. Međutim, tip sam osobe koja ne taktizira u druženje i na kraju mi se ceo svet srušio na glavu. Dva dana pred ulazak mi žena preti i naravno da sam zvala policiju. Ma m**š bre! Nisam ovde došla da sadim visibabe, normalno da sam rijaliti igrač - rekla je Milena i dodala: 

- Rekla sam joj da razmisli dobro o trenutku kada se nađe lice u licem sa Zvezdanom i uhvati se za crveni končić i seti se ko je čeka napolju. Ona se toliko razočarala što nije pobedila - govorila je Kačavenda. 

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

- Da neko trpi toliko godina nasilje i ti čekaš tu osobu da se vrati sa robije je van pameti - pričali su ukućani.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike