Šok tvrdnje Milene Kačavende: Aca Bulić je unakazio Anu od batina u osmom mesecu trudnoće i ona je izgubila to dete

05.09.2023

08:50

0

Autor: B. D.

Kuma nacionale neće više da ćuti

Šok tvrdnje Milene Kačavende: Aca Bulić je unakazio Anu od batina u osmom mesecu trudnoće i ona je izgubila to dete
Milena Kačavenda - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnja drugarica Ane Ćurčić, Milena Kačavenda odlučila je u javnost iznese sve detalje odnosa sa bivšom kumom, ali i njenim sadašnjim partnerom Acom Bulićem

Neposredno pre ulaska Milena je dobila pretnje od Acine bivše supruge, Anđele da ga ne spominje u rijalitiju, zbog čega ju je Kačavenda odmah prijavila, ne želeći, kako kaže da prolazi isti scenario kao sa Anom.

- Kada si branila Anu i bila na njenoj strani, branila si je po svaku cenu i radila si to ekstremno. Da li je Ana pogledala kada je izašla i da li si dobila hvala - pitala je voditeljka Milenu. 

Antonio Ahel/ATAImages
Milena Kačavvenda

- Ne, nisam dobila ni hvala, ni hamburger, dobila sam šut u d*pe, sela sam na šesnaesterac, nisam ni znala da imam tako dobro d*pe. Vrlo je izričita bila pretnja na decu da ako se pomene njegovo ime, a ukoliko se nešto ipak tako desi, u prepiskama me Aca zove dijabola, pa kada izađem, moraću da se osvrnem oko sebe. Ovim putem bih pozdravila Acu Bulića, njegovu nevenčanu suprugu i Anu, tri ober kretena! Moj bivši suprug jeste bivši, ali nije pokojni i da su deca njegova kao i moja. 21.vek je, a oni su se preračunali, a Ana mene poznaje i zna da ja ne j*bem sistem, zato me i zovu dijabola. Ja ću reći kakva je pozadina cele igre i za šta sam nameštena - pričala je kuma nacionale

- Za šta si nameštena - pitala je voditeljka.

- Nameštena sam za dva miliona evra i u pitanju je prodaja fudbalera. Ne znam da li ćemo pominjati ime. U pitanju je Anin nesuđeni zet, tačnije njena ćerka živi sa njim. Nisam ni znala kolika je to mlada nada. Ona je osmislila celu igranku i uvukla Acu Bulića u celu priču. Dečko ima ugovor sa Partizanom, gde je upravo Anin nesuđeni zet prijavio da mu je život ugrožen i da će ga Aca prodati. Prodao ga je za dva miliona evra, a roditelji su poverovali u tu priču, priča je bila za Spartak iz Moskve. On je prijavio da je ucenjen da igra za Partizan, taj dečko je ulagao ozbiljan novac u njega. Anina ćerka je svedočila i pokušaju silovanja... Aca Bulić ima opciju da ga proda, ali ono što je tragedija je da Partizan nije imao platu da plati tom dečku - rekla je Milena.

ATAImages/Antonio Ahel Instagram printscreen/ana_curcic_official
Milena Kačavenda, Aca Bulić, Ana Ćurčić

 

- Mene zanima taj momenat gde njegova nevenčana supruga njemu preti - kazala je voditeljka.

- Od momka iz obezbeđenja saznala da je Anđela pravila spektakl tokom noći. Žena Ace Bulića nije reagovala lepo što se on uključio u javnost i u medije. Ja gledam da on roni suze, ženo, suze se kotrljaju. Aca Bulić je unakazio Anu od batina u osmom mesecu trudnoće i ona je izgubila to dete. Tata ga je sklonio u London. Deteta nažalost nema, a to što su oni opalili po tužnoj priči - priča Milena, pa dodaje: 

- Prvo, znali su da sam razvezdena, znali su da će budala da stavi srce na asfalt i da brani do kraja. Mi prolazimo rampu u Šimanovcima, Aca nasa poziva kod njega kući. Anđela je tu, kuva nam kafu, obezbeđenje je tu, Ana ga pita odakle ovoliko obezbeđenja, on kaže da je malo pojjačao...On je mene i tada snimio, pa se nisam mnogo izlaprdala, ali su teme bile konstruktivne: „Gde je gajba, 100.000 evra, bademantili, kreme?”. Sledeća tema dok nam kuva kafu preteća faktorka, ja sam tada bila kao us*an golub, od leoparda sam se pretvorila u leoparda. Ona ga uredno pita: „Je l' si završio fudbalera?”, on je rekao: „Nisam, pričaćemo”, pa onda ide: „Za koliko si prodao fudbalera”, on kaže: „400.000 evra”. Ja u prvi mah pomislim da Ana Ćurčić nema pojma ni o čemu i da Aca radi sve iza njenih leđa, međutim, od tog dana se sve odmotava...-  kaže Kačavenda i nastavlja:

ATAImages/Antonio Ahel
Milena Kačavenda, Ana Ćurčić

 

- Šmizla i ja ratujemo, ja sam je nazvala Lama i mi ratujemo. Dobila sam uplatu od 100 funti, najveća uplata, znam ime i prezime. Ono što je meni bilo sumnjivo je da niko meni nije dao njen instagram. Zvezdan nije loš čovek, odgovarao je za svoja dela i nedela. Ne opravdavam ga ni njegove postupke u rijalitiju, ali postoje osnovi zbog kojih je to radio. Ako si bila žrtva nasilja, uspešno si obmanula sve žrtve nasilja. Na kraju cele balade, gospođa Roleks, dobija crne prsluke i je*e mame svima. Zove telefonom da preti, je*e majku celom Beogradu, ona će nekome da objasni, a ovde se usr*la kao plovka! 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike